Уважаеми клиенти, Посещението във физическите ни магазини се осъществява със зелен сертификат, PCR или антигенен тест.

Съгласие за обработване на лични данни - получаване на бюлетин

 

Компанията SPORTISIMO s.r.o., със седалище Řevnická 170/4, 155 21 Praha 5 - Třebonice, ЕИК: 26194627, регистрирана в Търговския регистър на Oбщинския съд в Прага, раздел C, Папка 7867578675 (наричана по-нататък само "Продавач").

Продавачът има магазини и електронни магазини, свързани с продажбата на спортни стоки.

 

 1. Кандидатът за получаване на търговски съобщения/бюлетини показва с отбелязването в полето, че се интересува от получаването на търговски съобщения/бюлетини и с въвеждането на името си, адреса, имейл адреса или телефонния номер се съгласява с обработката на личните си данни и тяхното последващо използване. Продавачът ще обработва всички данни въведени от кандидата и по-конкретно:

- име и фамилия

- имейл

- телефонен номер

- адрес.

 

 1. Горепосочените лични данни ще бъдат обработвани с цел въвеждане в базата данни за изпращане на търговски съобщения („Съгласие за използване на данни за маркетингови цели“) за период от 3 години от датата на съгласието, освен ако не удължите този срок. Можете да прекратите/да се отпишете от абонамента за изпращане на търговски съобщения по всяко време чрез изпращане на писмо, чрез изпращане на имейл на адрес eshop@sportisimo.bg, чрез щракване върху линка в търговското съобщение, чрез изпращане на SMS или с помощта на друг подходящ начин и Вашите данни ще бъдат премахнати от базата данни. Търговските съобщения могат да бъдат изпращани във връзка с всички дейности на Продавача.

 

 1. Съгласието за използване на данни за маркетингови цели включва съгласие с:

- изпращането на общи търговски съобщения,

- изпращането на персонализирани търговски съобщения/насочена реклама,

- изпращането на информация за състезания (потребителски),

- изпращането на запитвания относно удовлетворението от покупката и оценка за Продавача, покупката и Стоката,

- изпращането на други съобщения, запитвания или искания, свързани с подобряването или контрола на предоставяните услуги или продажбата на Стока и проучването на мнението на купувача като клиент – винаги във връзка със Стоката/услугите на Продавача.

 

 1.  Продавачът ще обработва личните данни винаги в съответствие с приложимото законодателство.

 

 1. Обработката на личните данни се извършва от Продавача, но личните данни могат да бъдат обработвани и от други обработващи лични данни лица и по-точно:

- Доставчика на маркетингови услуги Exponea CZ, s.r.o., ЕИК: 05927927, със седалище Rohanské nábřeží 678/29, 186 00, Praha 8,

- Доставчици на транспортни услуги,

- Доставчици на съответни бази данни, аналитични или софтуерни системи, услуги и приложения, които отговарят на условията за защита на личните данни.

Продавачът може да прехвърли личните данни в сървъри, разположени извън Чешката република или на други клонове на предприятието или на други доверени компании като трети страни от други държави, които обработват лични данни.

 

 1. Продавачът ще използва всички разумни средства и отговарящи мерки за защита на личните данни и същевременно ще изисква същото от всички трети страни, които ще обработват данните.

 

 1. В случай че купувачът има въпроси, забележки или притеснения по отношение на обработването на личните му данни, може да се свърже с Продавача по всяко време.

 

 1. Във връзка със защитата на личните данни купувачът има право:

- да изисква от Продавача информация за това, какви данни се обработват,

- да изисква от Продавача достъп до личните си данни, да ги актуализира или поправя и да изисква ограничение за обработката им,

- да изисква от Продавача да изтрие личните му данни, 

- на пренасяне на данните към друго лице,

- да изисква копие на обработените му лични данни,

- да възрази на Продавача относно обработката на личните му данни,

- да подаде жалба до Службата за защита на личните данни (https://www.uoou.cz),

- на правна защита, ако смята, че правата му са били нарушени в резултат на обработване на личните му данни, което не е съответно с приложимото законодателство.

 

 1. Продавачът уведомява с това купувача, че надзорният орган в областта за защита на личните данни е Службата за защита на личните данни със седалище Pplk. Sochora 27, Praha 7, 17000 (uoou.cz), регистрационен номер на лицето/Продавача е 00032409.

 

 1. Продавачът е упълномощен да обработва личните данни с помощта на определено лице, което обработва лични данни и купувачът осъзнава, че определеното лице или определените лица обработват данните без допълнително съгласие.
 2. Допълнителна информация относно защитата на личните данни може да бъде посочена и другаде в Сайта.