Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 8
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
ON

ON CLOUD W

Дамски обувки за бягане Код: 2282000583
Разпродадено
Описание
Приветствай новите си обувки ON CLOUD W, подходящи за всякакви ситуации. Това са най-леките, перфектно омекотени обувки, предоставящи ...
Описание

ON CLOUD W

Приветствай новите си обувки ON CLOUD W, подходящи за всякакви ситуации. Това са най-леките, перфектно омекотени обувки, предоставящи комфорт през целия ден благодарение на патентованата технологията на подметките CloudTec®, системата за стягане без връзки и изключително добре омекотяващата стъпките технология Cloud. Подобрените подметки са създадени така, че да функционират перфектно върху всякакви видове настилки. Забрави за класическото връзване. Функцията Cloud System предоставя възможност за лесно обуване без връзване. Тя помага на обувките перфектно да се приспособят към краката и да ги фиксират. Не се безпокой. В кутията ще намериш и връзки, които можеш да използваш, в случай че харесваш класическото връзване. Новата подметка CloudTec® подобрява бягането и помага за плавни движения върху всякакъв вид настилка. Подметката под петата е със специална форма на буквата “V”, която предоставя по-голям комфорт и стабилност. Новата стелка съдържа иновативен материал с двойна гъстота за оптимална подкрепа и удобство.

  • система за стягане на обувките без връзки
  • ултра лека конструкция
  • светлоотразителни елементи

Характеристика

Горна част
синтетичен материал
Подметка
CloudTec
Drop
6 мм
Използване
универсално
Начин на стъпванe
неутрален
Свод
нормален
Код на продукта
2282000583
Код на доставчик
19.99970
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
ON