Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 8
1x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
ON

ON CLOUD X

Мъжки обувки за бягане Код: 2281000740
Разпродадено
Описание
Добре дошъл в нулевата гравитация. ON CLOUD X е резултат от трансформацията на подметката Cloud така, че да е подходяща за всеки ...
Описание

ON CLOUD X

Добре дошъл в нулевата гравитация. ON CLOUD X е резултат от трансформацията на подметката Cloud така, че да е подходяща за всеки спортист. Изключително омекотяване. Бързо оттласкване. Плетената предна част на обувката и специално оформената пета гарантират перфектното фиксиране на обувката върху крака. Не отлагай повече. Това са най-добрите обувки за бягане, които краката ти са пробвали. Можеш да ги използваш и във фитнеса. Пробвай ги и се увери сам. Подобрената горна част е създадена от техническа мрежеста материя и осигурява перфектно проветряване и подкрепа за крака във всички необходими места. Новата подметка CloudTec® е създадена от пяната Zero-Gravity. Тя абсорбира натиска от всички страни при стъпване и същевременно подобрява стабилността на ходилото. Стелката с двойна гъстота, безшевният език и интегрираният вътрешен чорап се грижат за максималния комфорт. Тясната пета с детайлно оформените възглавнични поддържа крака на правилното място и осигурява сигурност.

  • безшевен език
  • перфектна дишаемост
  • специално оформена пета за максимална подкрепа
  • светлоотразителни елементи

Характеристика

Горна част
синтетичен материал
Междинна подметка
Zero Gravity
Подметка
CloudTec
Drop
6 мм
Използване
универсално
Начин на стъпванe
неутрален
Свод
нормален
Код на продукта
2281000740
Код на доставчик
20.4005
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 1
Оценки
За марката
ON