Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
1x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Pacsafe

Pacsafe CITYSAFE CX SATCHEL

Безопасна чанта Код: 118193
Разпродадено
Описание
Елегантната градска чанта Pacsafe CITYSAFE CX SATCHEL е с елементи , които ѝ осигуряват защита в градските условия. Това са нов вид елементи ...
Описание

Pacsafe CITYSAFE CX SATCHEL

Елегантната градска чанта Pacsafe CITYSAFE CX SATCHEL е с елементи , които ѝ осигуряват защита в градските условия. Това са нов вид елементи за защита. Чантата е с модерен дизайн и достатъчно  пространство за поставяне на телефон, портмоне, слушалки и таблет. Материята е с повърхностна обработка против попиване на вода. Откопаващата презрамка предлага възможност за носене по два начина. В допълнително подплатеният джоб може да бъде поставен 10” таблет. Вътрешният простор е допълнен с различни по големина джобове. Химикалките и моливите, не се движат благодарение на еластичните отвори.

 

Дългата презрамка може да свързва чантата с двете катарами TurnNLock към тръби , маса , ограда и по този да се забрани нейната кражба. Циповете са защитени от разкопчаване със системата Roobar™ Style и лентата Secure zip. Основната презрамка Carrysafe® е защитена от прерязване, благодарение на стоманеното въженце . Опитите за разрязване  са невъзможни благодарение на Xomesh® slashguard -вградената мрежа от стоманени въжета. RFIDsafe™джобовете забраняват сканирането на лична информация и данни отплатежни карти.

  • защита от прерязване на материала
  • обезопасени ципове

Характеристика

Материал
100D найлон, 75D полиестер (вътрешна част)
Ширина
29 cm
Височина
25 cm
Дълбочина
12 cm
Обем
8 l
Тегло
590 g
Технологии
CARRYSAFE® HANDLE , ROOBAR® STYLE , SECURE ZIP TAB , TurnNLock , eXomesh®
Код на продукта
118193
Код на доставчик
20440100
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Технологии
Технологии
Оценки 1
Оценки
За марката
Pacsafe