Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 9
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Pacsafe

Pacsafe METROSAFE X 25L BACKPACK

Градска раница Код: 169326
Разпродадено
Описание
Елегантната градска раница Pacsafe METROSAVE X 25L BACKPACK е допълнена с много елементи за защита. Външният и вътрешният материал са ...
Описание

Pacsafe METROSAFE X 25L BACKPACK

Елегантната градска раница Pacsafe METROSAVE X 25L BACKPACK е допълнена с много елементи за защита. Външният и вътрешният материал са създадени от рециклирани PET бутилки, което помага за опазването на околната среда. Изработена е с подплатен гръб и проветряване, колан с възможност за вкарване на телескопната дръжка на куфара и скрит джоб на гърба за най-необходимите предмети като , паспорт телефон или дребни пари. В предната част се намират два малки джоба с водоустойчиви ципове с кукичка за поставяне на ключалка , подходящи за добро организиране на предметите, които трябва да си ти под ръка. Езичетата на циповете са защитени от бързото разкопчаване на джобовете. Единият от джобовете е защитен с материал от RFID облъчването и това дава пълна защита от сканирането на документи информация от платежни карти. Удължението на основния цип може да се застопори с катарамата Roobar Sport locking system. Предният джоб и дъното на раницата са защитени със стоманена мрежа eXomesh, която защитава от разрязване с нож. Презрамките на раницата са изработени с материала Dyneema с вградени стоманени нишки, който е устойчив на разрязване. Една от презрамките на раницата е допълнена с карабинер и катинар TurnNLock, който дава възможност за безопасно захващане на раницата и постоянен поглед пред себе си.
  • джоб за лаптоп 16" и таблет 11"
  • вътрешен органайзер
  • създадена от материали, изработени от рециклирани PET бутилки
  • обезопасени циповезащита от прерязване на материала

Характеристика

Материал
750D полиестер( рециклирана) , воден стълб: 1000 мм
Подплата
150D полиестер (рециклиран)
Ширина
31 cm
Височина
48 cm
Дълбочина
18 cm
Обем
25 l
Тегло
1 kg
Технологии
CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA® , ROOBAR® SPORT , SECURE ZIP TAB , TurnNLock , eXomesh®
Код на продукта
169326
Код на доставчик
30645100
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Технологии
Технологии
Оценки 0
Оценки
За марката
Pacsafe