Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че имейл пощите abv.bg и mail.bg имат проблеми с изпращане и предаване на имейли. Ако имате възможност, препоръчаме при извършване на поръчка, регистрация и т.н. да използвате друг имейл адрес.  

Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 11
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
POLAR

POLAR PACER PRO S-L

Спортен часовник Код: 144139
Цвят черно
Размер os
Наличност в магазин

От 4.4. до 6.4. при Вас с наш транспорт

Доставка
599,90 лв.
Описание
Спортният часовник от марката Polar PACER PRO S-L с GPS е ново поколение с вграден барометър. Това е часовник за бягане, който отлично ...
Описание

POLAR PACER PRO S-L

Спортният часовник от марката Polar PACER PRO S-L с GPS е ново поколение с вграден барометър. Това е часовник за бягане, който отлично помага за тренировките. Разширяването на цветният спектър помага за повишаване на чувствителността и премахване на влиянието на тоналността на кожата върху точността на измерването. Благодарение на оптимизираният GPS с голяма издръжливост се предлагат възможности за тренировки до 35 часа с включена функция GPS и непрекъснато измерване на сърдечната честота. При пестелив режим на работа издръжливостта на часовника е 100 часа с включен GPS. Ядрото на часовника се задвижва от нов и по-мощен процесор с яркият екран Always on MIP, който е чувствителен при всякакви условия.

  • планиране на трасето с приложението Komoot - свързването с апликациите Polar Flow и Komoot, с които се получава оптимално планиране на трасето "т.н. Route guidance"-навигиране на трасето. С приложението Komoot е възможно да се направи трасе с карта. За пренасянето на данните до Polar Flow и синхронизирането с часовника, функцията е такава, че винаги сигнализира пред приближаващото кръстовище и графично посочва посоката за продължаване. Интересното е, че с приложението Komoot се получава информация от всички кръстовища дори и когато пътя продължава направо. !!! Приложението Komoot е платена услуга и цената зависи от региона, в който "се отключва ".
  • Hill Splitter™ автоматично регистрира всички повишавания и спадове на скоростта, отдалечеността и барометричната височина въз основа на данните от GPS. В случаите на повишаване или спадане на скоростта на екрана се показват реалните данни за хълма , но който се намираш и едновременно с това отброява колко са изминатите до момента хълмове , които си пробягал. Включена е и функцията Hill Splitter , която показва цялостното бягане , като го предлага в статистически данни за забързвания и намалявания в прегледна форма. Направени са две малки подобрения, свързани с навигацията и движението по хълмовете под формата на компас и възможността за ръчно калибриране измерването на надморската височина.FuelWise smart fueling assistant - Решава проблема с питейният режим и енергията по време на състезания или тренировки , което е много важно за постигането на добри резултати и бързото възстановяване. Pacer Pro в тази посока се стреми максимално да помага , като предлага две възможности. Първата от тях е ръчно задаване на сигнали , кога е необходимо организмът да се зареди с вода или допълни с енергия. В този случай часовника вибрира. Малко по- интересен е вторият случай -автоматична сигнализация. Pacer Pro може да изчисли колко енергия до даден момент е употребена и да даде сигнал за нейното допълване. Тази функция се активира при минимална активност 90мин. И изисква информация за това каква интензивност на натоварване се подготвяш да извършваш ( отчита данни от сърдечната честота).Energy sources - оценка на тренировката на базата на изгорените калории, с процентово им разделяне на захари, мазнини и белтъчини Резултатът се разделя на това дали е била тренировката ефективна от гледна точка на "това, дали целта е отслабване или подобряване на физическият тонус ".
  • Weather - възможности за следенето на прогнозата за времето в близките два дни -актуализира се с приложението Polar Flow.

Характеристика

Материал на калъфа
полиуретанов калъф с фибростъкло ;корона, копчета и катарама от авиационен алуминий
Материал
ламинирано стъкло Gorilla Glass с повърхност, върху която не залепват отпечатъци от пръсти
Материал на ремъка
здрави и удобни вградени силиконови ленти адаптер за 20 мм каишка , който лесно се подменя
Батерия
265 mAh батерия Li-pol.
Дисплей
1,2" винаги включен цветен екран, разрешителна способност 240x240; Регулируемо изображение на на циферблата ( 8 различни); Заключване; Осветяване
Засичане на дневната активност
изгорени калории, измерване на пулса 24/7 и крачкомер
Измерване на пулса
да (от китката)
Вграден GPS
да
Барометър
да
Компас
да
Водонепропускливост
50 м (5 ATM)
Засичане на скоростта
да
Засичане на темпото
да
Навигация
да (платено приложение Komoot)
Интервална тренировка
да
Известие при липса на физическа активност
да
Време, необходимо за регенерация
да
Измерване на пулса по време на плуване
да
Известия от телефона
да
NFC плащания
не
Вибрации
да
Индикатор за състоянието на батерията
да
Режим за пестене на енергия
да
Музикален плеър
не
Локализиране на телефон
не
Записване на тренировъчните данни
с интернет приложението Polar Flow.
Съвместимост
съвместим с операционните системи : Windows XP, Windows 7, Windows 8 и по нови версии. или със системите Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 и по нови версии
Принадлежности
уред за зареждане
Език
датски , чешки, холандски, английски, турски, шведски, испански, руски, португалски, индонезийски, немски, френски, фински, италиански, полски, норвежки
Диагонален размер на дисплея
1,2"
Водоустойчивост
50 m (5 ATM)
Измерване на пулса
да от китката
Материал на каишката
здрави и удобни вградени силиконови ленти адаптер за 20 мм каишка , който лесно се подменя
Ширина
4.5 cm
Височина
4.5 cm
Дълбочина
1.1 cm
Тегло
41 g
Код на продукта
144139
Код на доставчик
900102178
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
Само регистрираните клиенти могат да дават оценка.
Дискусия 0
Дискусия
Само регистрираните потребители могат да пишат коментари в дискусията.
За марката
POLAR