Powerbar GEL JAHODA-BANÁN 41G

Енергичен гел в туба (22081701)

без оценка
оценка: 0

Описание

Powerbar GEL JAHODA-BANÁN 41G

По време на интензивна тренировки е необходимо да приемате 90г захариди за 1 час в зависимост и дълготрайността на активността. PowerBar POWERGELS® са добре съхранени ,благодарение на малкото количество опаковка , без необходимост от сдъвкване и различни видове захариди- за спортисти -класическият избор от 1996.

  • подобрена опаковка за стабилно транспортиране и лесно отваряне
  • C2MAX Dual Source Carb Mix съдържа специалното съотношение на гликоза и фруктоза
  • съдържа натрии,основният електролит които се изхвърля с потта

Характеристика

Код на продукта 22081701
Съдържание maltodextrin, вода ,фруктоза ,натриев цитрат, киселина (лимонова киселина), аромати , консервиращи елементи (натриев бензонат, калиев сорбат). Могат да съдържат и следи от мляко,яйца,целина и горчица.
Дозиране Употребявайте до 90гзахариди за час ,при спорт в зависимост от интензитета на натоварването 1 PowerGel доза е около 27 г захариди.. Винаги консумирайте с минимум 150мл вода. Не надвишавайте препоръчаната доза!Не бива да се използва ката заместител на нормалното хранене. Да се пази от достъп на деца. Вкусът е на зелена ябълка и касис .Продукта съдържа кофеин. Не е подходящо за деца и бремени жени!
Хранителни стойности Използваната информация е за 100 г / 55 г; Хранителна стойност KJ (kcal) 1055 (248) / 433 (102).Мазнини 0 г / 0 г от тях ненаситени мастни киселини 0 г / 0 г. захариди 62 г / 25 г от 23 г / 9,4 г белтъчини 0 г/ 0 г, сол 1,3 г / 0,51 г. Натрии 501 мг/ 205 мг.
Внимание Моля обърнете внимание ,че само хранителните елементи са поместени задължително на опаковката!
Тегло 41 g

Оценка

0

/5
Обща оценка
без оценка
0 оценка
0
0
0
0
0

Само регистрираните клиенти могат да дават оценка.

Влез в акаунта

Дискусия

Попитай ни, с удоволствие ще ти помогнем

Напиши нов коментар

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари в дискусията.


Влез в акаунта

Връщане и смяна

Не сте сигурни как да постъпите в случай че се наложи да върнете, смените или да предявите рекламация на стоката? Тук сме Ви приготвили подробно описание на това как да постъпвате в такива случаи.

výměna zboží                 vrácení zboží              reklamace zboží