Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 8
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Rossignol

Rossignol HI-SPEED 120 HV GW

Ски обувки Код: 152677
Разпродадено
Описание
Новите скиорски обувки Rossignol HI-SPEED 120 HV GW са направени със качествен дизайн на корпуса и безконкурентна конструкция. Това са ...
Описание

Rossignol HI-SPEED 120 HV GW

Новите скиорски обувки Rossignol HI-SPEED 120 HV GW са направени със качествен дизайн на корпуса и безконкурентна конструкция. Това са обувки за скиори, които предпочитат спортни твърди обувки, но с по-широка мм форма. Използвайки генеративен дизайн и материали от висок клас, конструкцията на обувките предлага максимален пренос на енергията и перфектен контрол при правеното на кръгове. Регулируемият flex, регулируемият преден и страничен наклон приспособяват лесно обувките към удобно оттласкване от усилията за каране на ските. Предварително оформения вътрешен чорап с изолация Thinsulate™ поддържа краката на топло при мокри и студени условия и увеличава комфорта благодарение на температурно оформения материал, който се адаптира към крака. GRIPWALK подметките имат дебел слой гума и са заоблени при пръстите, което предлага комфорт и удобство при ходене. Интегрираната твърда платка в подметката гарантира оптимално пренасяне на енергията, докато необходимата функционалност в скиорките автомати трябва да бъде съвместима с Grip Walk ( маркирана с GW).
  • посоченото тегло важи за размер 26,5 см

Характеристика

Флекс индекс
120
Ширина на обувката
102 мм
Скелет
polyether
Вътрешен чорап
Full Custom
Щраймери
алуминий
Колан
40 мм
Canting
да
Код на продукта
152677
Код на доставчик
RBL2110
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
Как да изберем размер
Как да изберем размер
За марката
Rossignol