Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 7
42x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Runto

Runto RT-LEDBAG-SPORT

Спортна раница Код: 3315000209
Разпродадено
Описание
Спортната раница Runto RT-LEDBAG-SPORT е с преден LED фар и ще се хареса на всеки спортист. Спортната раница има 5 джоба с  цялостен ...
Описание

Runto RT-LEDBAG-SPORT

Спортната раница Runto RT-LEDBAG-SPORT е с преден LED фар и ще се хареса на всеки спортист. Спортната раница има 5 джоба с  цялостен капацитет от 8,5 литра. Основният джоб е разделен на две части,а предният джоб е подходящ за вещи, които са необходими да бъдат под ръка. Страничните джобове могат да използват за бутилки  за вода или събран дъждобран. Раницата има и един не затварящ се джоб, които може да използва за яке.

  • като допълнение е и спортната раница RT-LEDBAG-SPORT подготвена е за инсталиране на воден резервоар, който може да се прикрепи на задната част, а неговата тръбичка да се извади отпред (водният резервоар и тръбичката не са в пакета)
  • бутон за светване на лапичката, а при повторно натискане проблясва и при трето проблясва по бавно.регулируема дължина на презрамката
  • подплатен кръстен колан
  • изразителни светлоотразителни елементи

Характеристика

Материал
синтетика
Издържане на батерията в заредено състояние
до 30 ч.
Обем
8.5 l
Код на продукта
3315000209
Код на доставчик
RT-LEDBAG-SPORT
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 42
Оценки
За марката
Runto