Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
1x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Salomon

Salomon RC CARBON CL SNS

Обувки Код: 8241009363
Разпродадено
Описание
Salomon RC CARBON CL SNS е класическа обувка за ски бягане, която се е доказала и на Световната купа. Произведени с леко разширена пета ...
Описание

Salomon RC CARBON CL SNS

Salomon RC CARBON CL SNS е класическа обувка за ски бягане, която се е доказала и на Световната купа. Произведени с леко разширена пета със системата Custom Fit и отделена завързваща система, осигуряваща максимална точност и комфорт.

  • класически карбонови релсички
  • регулируема каишка на петата
  • конструкция SensiFit™
  • скрита завързваща система с диагонален цип
  • безшевно изпълнение
  • пета 102 мм

Характеристика

Подходящ стил
класически
Подметка
SNS® PILOT®3 Racing classic: Подметка с напреднала технология. Технология разположена под ходилото на 17 мм от началото на обувката с предна релса, позволяваща по-добро пренасяне на енергията, за по-естествено оттласкване, по-добър контрол и реакции. Стълбчета, които подсилват подметката и разпределят енергията по цялата дължина на водещата лента на прикрепянето. Канал за минимализиране на наслагването на сняг;RS17 + стълбиста технология: Технология RS17- предната релсичка е позиционирана на 17 мм от предната част на обувката, което подобрява пренасянето на енергията, оттласкването и контрола над писалките. Стълбчета, които подсилват подметката и разпределят енергията по цялата дължина на водещата лента на прикрепянето.
Съвместимост
SNS
Тегло
910 g
Код на продукта
8241009363
Код на доставчик
L377767
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 1
Оценки
За марката
Salomon
Може още да Ви хареса