Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
SP Connect

SP Connect BIKE II IPHONE 11 PRO/XS/X

Поставка за телефон Код: 54422
Цвят прозрачно (прозрачно / черно)
Размер NS

Налично

От 9.4. до 11.4. при Вас с наш транспорт

Доставка
134,90 лв.
Описание
Поставката за телефон SP BIKE BUNDLE II се закрепя изключително лесно върху кормилото на велосипеда. Тя прави употребата на телефона ...
Описание

SP Connect BIKE II IPHONE 11 PRO/XS/X

Поставката за телефон SP BIKE BUNDLE II се закрепя изключително лесно върху кормилото на велосипеда. Тя прави употребата на телефона изключително лесна. Този комплект е създаден предимно за любителите на колоезденето. Той съдържа калъф за телефона, повърхностна защита от дъжда и калта. Монтажната част Universal Bike Mount се закрепя за секунди върху кормилото на велосипеда. SP Universal Bike Mount може да бъде използван по 2 начина: с наклонена дръжка, която помага за поставянето на телефона в позицията, която желаеш или без дръжка като нископрофилна поставка. Телефонът се заключва към SP Phone Case, който може да се върти на 90°.

  • съвместима с Iphone 11 Pro, XS a X
  • SP PHONE CASE - Тънък калъф, който с трислойната конструкция защитава телефона и същевременно дава достъп до копчетата и портовете му. Отзад разполага с MicroRail адаптер, който предоставя възможност за свързване с други аксесоари и с SP GADGETS, GoPro
  • SP WEATHER COVER - Калъф, който защитава телефона от дъжда, прахта и калта и същевременно предоставя възможност за употреба на тъчскрийна. Заедно с SP PHONE CASE предоставя защита от ударите.
  • SP UNIVERSAL BIKE MOUNT - Монтажна част, която осигурява безопасно захващане с продуктите SP CONNECT върху кормилото на велосипеда. 2 начина на монтиране. Разполага с регулируема дръжка, чиито наклон може да се приспособи хоризонтално и вертикално. Монтиране без употреба на инструменти както върху кръгли тръби, така и върху плоски профили.

Характеристика

Код на продукта
54422
Код на доставчик
54422
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
SP Connect