Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
SP Connect

SP Connect BIKE II IPHONE 11/XR

Поставка за телефон Код: 7499147622
Цвят черно (черно / прозрачно)
Размер os

Налично

От 8.4. до 10.4. при Вас с наш транспорт

Доставка
129,90 лв.
Описание
Прикачи за секунда поставката SP BIKE BUNDLE II към колелото си и се радвай на лесния достъп до приложения и навигации. Този комплект е ...
Описание

SP Connect BIKE II IPHONE 11/XR

Прикачи за секунда поставката SP BIKE BUNDLE II към колелото си и се радвай на лесния достъп до приложения и навигации. Този комплект е създаден предимно за любителите на колоезденето. Съдържа калъф за телефона с повърхностна защита от дъжда и калта. Монтажната част Universal Bike Mount се закрепя за секунди върху кормилото на велосипеда. SP Universal Bike Mount може да се използва по два начина: извиващо се рамо, благодарение на което се поставя смартфона в желаната позиция и без ръмената като ниска стойка. Телефонът се  заключва към SP Phone Case и може да се завърти на 90°.

  • Предназначено е за Iphone 11 и XR
  • SP PHONE CASE - Тънък калъф, който с трислойната си конструкция защитава телефона и същевременно дава достъп до копчетата и портовете му. Отзад разполага с MicroRail адаптер, който предоставя възможност за свързване с други аксесоари и с SP GADGETS, GoPro
  • SP WEATHER COVER - Калъф, който защитава телефона от дъжда, прахта и калта и същевременно предоставя възможност за употреба на тъчскрийна. Заедно с SP PHONE CASE предоставя защита от ударите.
  • SP UNIVERSAL BIKE MOUNT - Монтажна част, която осигурява безопасно захващане с продуктите SP CONNECT върху кормилото на велосипеда. 2 начина на монтиране. Разполага с регулируема дръжка, чиито наклон може да се приспособи хоризонтално и вертикално. Монтирането е без употреба на инструменти както върху кръгли тръби, така и върху плоски профили.

Характеристика

Код на продукта
7499147622
Код на доставчик
54424
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
SP Connect