Уважаеми клиенти, желаем да Ви информираме, че сайта абв.бг има проблеми с изпращането на електронна поща,  за това няма да получите имейли от нас. Ако имате възможност използвайте друг имейл за регистрация или поръчки.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
SP Connect

SP Connect BIKE II IPHONE11 PRO MAX/XS MAX

Поставка за телефон Код: 7499147621
Цвят прозрачно (прозрачно / черно)
Размер os
Наличност в магазин

От 13.2. до 15.2. при Вас с наш транспорт

Доставка
134,90 лв.
Описание
Поставката за телефон SP BIKE BUNDLE II се закрепя изключително лесно върху кормилото на велосипеда. Тя прави употребата на телефона ...
Описание

SP Connect BIKE II IPHONE11 PRO MAX/XS MAX

Поставката за телефон SP BIKE BUNDLE II се закрепя изключително лесно върху кормилото на велосипеда. Тя прави употребата на телефона изключително лесна. Този комплект е създаден предимно за любителите на колоезденето. Той съдържа калъф за телефона, повърхностна защита от дъжда и калта. Монтажната част Universal Bike Mount се закрепя за секунди върху кормилото на велосипеда. SP Universal Bike Mount може да бъде използван по 2 начина: с наклонена дръжка, която помага за поставянето на телефона в позицията, която желаеш или без дръжка като нископрофилна поставка. Телефонът се заключва към SP Phone Case, който може да се върти на 90°.

  • подходяща за iPhone 11 Pro Max и XS Max
  • SP PHONE CASE - Тънък калъф, който с трислойната конструкция защитава телефона и същевременно дава достъп до копчетата и портовете му. Отзад разполага с MicroRail адаптер, който предоставя възможност за свързване с други аксесоари и с SP GADGETS, GoPro
  • SP WEATHER COVER - Калъф, който защитава телефона от дъжда, прахта и калта и същевременно предоставя възможност за употреба на тъчскрийна. Заедно с SP PHONE CASE предоставя защита от ударите.
  • SP UNIVERSAL BIKE MOUNT - Монтажна част, която осигурява безопасно захващане с продуктите SP CONNECT върху кормилото на велосипеда. 2 начина на монтиране. Разполага с регулируема дръжка, чиито наклон може да се приспособи хоризонтално и вертикално. Монтиране без употреба на инструменти както върху кръгли тръби, така и върху плоски профили.

Характеристика

Код на продукта
7499147621
Код на доставчик
54423
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
Само регистрираните клиенти могат да дават оценка.
Дискусия 0
Дискусия
Само регистрираните потребители могат да пишат коментари в дискусията.
За марката
SP Connect