Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
1x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
SP Connect

SP Connect BIKE II UNIVERSAL CASE L

Поставка за телефон Код: 54426
Разпродадено
Описание
Прикачи за секунда към колелото си поставката SP BIKE BUNDLE II и се радвай на лесния достъп до приложения и навигации.Този комплект е ...
Описание

SP Connect BIKE II UNIVERSAL CASE L

Прикачи за секунда към колелото си поставката SP BIKE BUNDLE II и се радвай на лесния достъп до приложения и навигации.Този комплект е създаден предимно за любителите на колоезденето. Той съдържа калъф за телефона с повърхностна защита от дъжда и калта. Монтажната част Universal Bike Mount се закрепя за секунди върху кормилото на велосипеда. SP Universal Bike Mount може да бъде използван по 2 начина: с наклонена дръжка, която помага за поставянето на телефона в позицията, която желаеш или без дръжка като нископрофилна поставка. Телефонът се заключва към SP Universal Phone Case, който може да се върти на 90°.

  • размер L: подходящ за телефон с максимални размери 172 x 85 x 10 мм
  • SP UNIVERSAL PHONE CASE - Благодарение на универсалния калъф SP Connect ™ UNIVERSAL PHONE CASE можеш да свържеш всякакъв смарт телефон (с максимални размери, които са посочени по-горе) с всички поставки P Connect ™
  • SP UNIVERSAL BIKE MOUNT - предоставя възможност за поставяне върху всякакви велосипедни кормила с диаметър между 22 и 32мм. Възможност за поставяне по 2 начина - с дръжка или без дръжка. Двата начина предоставят възможност за хоризонтално и вертикално завъртане на телефона.
  • регулируем наклон на дръжката
  • монтиране без употреба на инструменти както върху кръгли тръби, така и върху плоски профили
  • защита от дъжда, калта и прахта

Характеристика

Код на продукта
54426
Код на доставчик
54426
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 1
Оценки
За марката
SP Connect