Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
SP Connect

SP Connect BIKE II UNIVERSAL CASE

Поставка за телефон Код: 54406
Цвят черно
Размер os

Налично

От 9.4. до 10.4. при Вас с наш транспорт

Доставка
59,90 лв.
Описание
Закрепи телефона си за секунди към велосипеда с поставката SP BIKE BUNDLE II и се наслади на лесния достъп до апликациите и ...
Описание

SP Connect BIKE II UNIVERSAL CASE

Закрепи телефона си за секунди към велосипеда с поставката SP BIKE BUNDLE II и се наслади на лесния достъп до апликациите и навигацията. 

Този комплект е създаден предимно за любителите на колоезденето и е допълнен с поставката за прилепване с 3M лепило. Монтажната част Universal Bike Mount се закрепя за секунди върху кормилото или лапата на велосипеда. SP Universal Bike Mount може да бъде използван по 2 начина: с наклонена дръжка, която помага за поставянето на телефона в позицията, която желаеш или без дръжка като нископрофилна поставка. Заключва се с SP Phone Case, който може да се върти на 90°.

  • SP UNIVERSAL INTERFACE - Универсалната залепваща поставка е с MicroRail закопчаващата се система, която може по всяко време безопасно да бъде прикрепена към телефона, тонклона и други устройства. Лепенката за залепване 3M™ VHB™ е гаранция за качество, с което можеш да бъдеш спокоен за задържането.
  • SP UNIVERSAL BIKE MOUNT - предоставя възможност за поставяне върху всякакви велосипедни кормила с диаметър между 22 и 32мм. Възможност за поставяне по 2 начина - с дръжка или без дръжка. Двата начина предоставят възможност за хоризонтално и вертикално завъртане на телефона.
  • с накланящо се рамо
  • хоризонтална и вертикална ориентация

Характеристика

Код на продукта
54406
Код на доставчик
7499147627
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
SP Connect