Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 9
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
TREE FROG

TREE FROG ELITE 1

Багажник за велосипеди Код: 115503
Разпродадено
Описание
Модела TreeFrog ELITE 1 е подходящ за пренасяне на едно колело (12 кг).  Изработен от еднослойна поликарбонова стойка и 3 вакумни ...
Описание

TREE FROG ELITE 1

Модела TreeFrog ELITE 1 е подходящ за пренасяне на едно колело (12 кг).  Изработен от еднослойна поликарбонова стойка и 3 вакумни гнезда TreeFrog, които всяко едно по отделно има товароносимост 110кг, държач на вилица и държач на задно колело с велкро закрепване. Багажника Elite 1 се препоръчва за шосейни, триатлонови , gravel колелета или крос колелета. С него не могат да бъдат транспортирани планински или електрически колелета. Универсалният държач 9 - 15x100 мм към стойката може безопасно да транспортира стандартна 9 мм вилица с бърз захват или 15x100 мм вилица, без да се изважда дръжката на вилицата. Предлага се с фиксирана ос за вилици  12 x 100 мм, за  колела с дискови спирачки , за триатлонови колела или шосейни. Няма фиксирана ос за 5 x 110 мм или 20 x 110 мм и монтаж за лявата вилица! Моделът Elite 1 е идеален избор при пътувания за състезание, тренировка или разходки. Подходящ е за използване и при коли под наем.

  • използване. ROAD, TT, GRAVEL, CYCLOCROSS
  • товароносимост 110 кг
  • универсално захващане за вилицата
  • подходящо е и за използване и от автомобили под наем

Характеристика

Код на продукта
115503
Код на доставчик
ME0001
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
TREE FROG