Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 8
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
TREE FROG

TREE FROG ELITE 2

Багажник за велосипеди Код: 115504
Разпродадено
Описание
Модела TreeFrog ELITE 2 предлага транспортиране на 2 колела с тегло до 22кг. Изработен от еднослойна поликарбонова стойка и 4 вакумни гнезда ...
Описание

TREE FROG ELITE 2

Модела TreeFrog ELITE 2 предлага транспортиране на 2 колела с тегло до 22кг. Изработен от еднослойна поликарбонова стойка и 4 вакумни гнезда TreeFrog, които всяко едно по отделно има товароносимост 110кг, държач на вилица и държач на задно колело с велкро закрепване. Модела ELITE 2 е подходящ за транспортиране на шосейни, триатлонови , Gravel и крос колела. С него не могат да бъдат транспортирани планински или електрически колелета. Универсалният държач за вилици на стойката може безопасно да транспортира стандартна 9 мм вилица с бърз захват или 15x100 мм вилица, без да се изважда дръжката на вилицата. Предлага се с фиксирана ос за вилици 12 x 100 мм на шосейни, триатлонови или колела с дискови спирачки. Няма фиксирана ос за 5 x 110 мм или 20 x 110 мм и монтаж за лява вилица! Идеален избор за малки коли , при пътуване за състезания или за коли под наем.

  • Използване. ROAD, TT, GRAVEL, CYCLOCROSS
  • 2 гнезда за захващане на вилиците и 2 за задните колелета

Характеристика

Код на продукта
115504
Код на доставчик
ME0002
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
TREE FROG