Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
22x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Under Armour

Under Armour HOVR PHANTOM SE W

Дамски обувки за свободно време Код: 2203000015
Разпродадено
Описание
Дамските обувки за бягане Under Armour HOVR PHANTOM SE са подходящи за неутрално стъпало. Обувките за бягане са с модерен дизайн и емблемата ...
Описание

Under Armour HOVR PHANTOM SE W

Дамските обувки за бягане Under Armour HOVR PHANTOM SE са подходящи за неутрално стъпало. Обувките за бягане са с модерен дизайн и емблемата на фирмата Under Armour на петата. Меката плетена материя използвана за горната част на обувките е бързосъхнеща, дишаща, с компресираща форма и осигурява изумителен комфорт. Олекотената стелка SpeedForm е създадена с двойна гъстота и гарантира оптимално омекотяване. Hovr - една от най-новите технологии  използвана при тези обувки, която предоставя изключително меко и приятно стъпване при всяка крачка. Външната конструкция на петата повишава стабилността и защитата. Каучукова подметка за добро приспособяване към повърхността и издръжливост. UA Record Sensor™ е  сензор в подметката , който се свързва с приложение към телефона и регистрира постиженията ти. Приложението регистрира, анализира и съхранява всички стойности на бягането.

  • безшевна конструкция е добре прилепва към краката
  • Speed Form е най-новата технология за материала с двойна гъстота за оптимално омекотяване и бързо възвръщане на енергията при бягане
  • системата UA HOVR™ представлява отлична комбинация от омекотяващи материали, възвръщане на енергията, гумени пъпки и дълготрайност. Технологията Hovr запазва чувството за безтегловност на обувката.
  • подходящи и за спортни дейности

Характеристика

Горна част
мрежа, синтетичен материал
Междинна подметка
Hovr
Подметка
гума
Повърхност
шосета
Използване
универсално
Степен на омекотяване на натиска
средно
Начин на стъпванe
неутрално
Свод
нормален
Водонепропускливост
не
Технологии
UA HOVR™
Код на продукта
2203000015
Код на доставчик
3021589-301
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Технологии
Технологии
Оценки 22
Оценки
За марката
Under Armour