Under Armour UA HOVR INFINITE 3

Мъжки маратонки за бягане

(107663)

без оценка
оценка: 0

Описание

Under Armour UA HOVR INFINITE 3

Мъжките маратонки за бягане Under Armour UA HOVR INFINITE 3 предлагат възможност за свързване с оригиналното приложение UA MAPMYRUN™, където се следят и анализират всички параметри на бяганията и дава възможност за подобряване на постиженията. Компресиращата мрежа Energy Web и материала от пяната UA HOVR™ помагат при омекотяването и бързото възвръщане на енергията в подметката на всяка крачка. Горната част е от технологична мрежа, която дава екстремна лекота, проветривост и едновременно с това предлага на краката необходимата стратегическа подкрепа. Вътрешната подкрепа за петата гарантира по-добра стабилност и затварянето ѝ в правилна позиция. Формираната EVA стелка се приспособява отлично към ходилото, ограничава приплъзването в обувката и създава отличен комфорт на краката. Анатомично поместените дълбоки улеи в подметката дават на обувките необходимата гъвкавост в най-натоварените зони. Карбоново-гумените панели под петата гарантират по-добро приспособяване и издръжливост в зоните с най-голям контакт.
 • свързване с приложението UA MAPMYRUN™
 • проветрива горна част

Характеристика

Код на продукта 107663
Код на доставчик 3023540-002
Горна част мрежа
Междинна подметка UA HOVR ™
Подметка гума, карбон
Настилка шосета
Drop 8 мм
Водоустойчивост не
Технологии EVA, UA HOVR™, UA Record Sensor™
Цвят черно, бяло

Използвани технологии

EVA

Материал с пори в структурата, който се отличава с изумително лекото си тегло и уникалните омекотяващи свойства. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Най-разпространеният материал за междинни подметки.

UA HOVR™

ЧУВСТО ЗА НУЛЕВА ГРАВИТАЦИЯ + ВЪЗВРЪЩАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА Системата UA HOVR™ е идеалната комбинация от омекотяващи материали, елементи, възвръщане на енергията и дълготраен живот. Hovr запазва ...

UA Record Sensor™

Вграденият Bluetooh сензор в обувките UA Record Sensor™ се свързва безжично с приложението UA MapMyRun и предава данни за бягането, темпото, честота и дължината на крачките. Благодарение на този ...

Оценки

0

/5
Обща оценка
без оценка
0 оценка
0
0
0
0
0

Само регистрираните клиенти могат да дават оценка.

Дискусия

Попитай ни, с удоволствие ще ти помогнем

Напиши нов коментар

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари в дискусията.


Как да изберем размер

Изборът на правилен размер е изключително важен при обувките за бягане. Ако щракнете върху даден размер, в надписа над размерите ще го видите пресметнат в други размери. Размерите могат да бъдат различни при различните производители. За съжаление не съществува таблица, която да отговаря на всички размери. 
Препоръчваме Ви да използвате размерите CM, които при марката Under Armour показват ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДЪЛЖИНА НА ХОДИЛОТО в сантиметри за даден размер. Тези размери могат да са различни в зависимост от моделите. 

В случай че премерите дължината на ходилото си и резултатът е 25,5 см, тогава е подходящо да изберете размер 40 EU, за да имате малко повече място.

 

КАК ДА ПРЕМЕРИМ ХОДИЛОТО 

 

  
 

От какво се нуждаете:

 • Използвайте кутия от обувки или стена с прав ъгъл - 90°.
 • Вземете лист хартия/картон, линия и молив.

 

Как да премерите?

 • Проверете, дали носите същите чорапи, които ще носите най-често с обувките.
 • Стъпете с правилните чорапи върху листа хартия така, че външната страна на ходилото да е опряна в стената или стъпете в празна кутия от обувки така, че петата да е притисната към задната стена на кутията.
 • След това сложете линия и нарисувайте черта с молив пред най-дългия си пръст.
 • Премерете разстоянието (дължината) до чертата, която сте нарисували.
 • Изберете отговарящия размер.

 

Внимание! Винаги премервайте и двата крака, защото в повечето случаи дължината им е различна. Изберете размер според по-дългото ходило.

Подобни продукти

344,90 лв.(2%) 334,99 лв.
Добави в списъка
Добави в списъка
344,90 лв.(2%) 334,99 лв.
Добави в списъка
Добави в списъка
Добави в списъка
334,90 лв.(7%) 309,99 лв.
Добави в списъка
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6