Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 6
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Wish

Wish MASTER PRO 50000

Ракета за бадминтон Код: 6311026061
Разпродадено
Описание
Бадминтоновата ракета WISH NANO FORCE 50000 е прецизната ракета от модела WISH за сезон 2018/2019. Отличава се с много добри качества за ...
Описание

Wish MASTER PRO 50000

Бадминтоновата ракета WISH NANO FORCE 50000 е прецизната ракета от модела WISH за сезон 2018/2019. Отличава се с много добри качества за игра, благодарение на модерните си технологии. Ракетата е предназначена за напреднали играчи , които играят по цялото пространство на корда. Средно дългата дръжка (3/5) и равномерно разпределената тежест (3/5) гарантират , че ракетата е добре контролируема и едновременно точна в ударите. Кордажа WBS 900 , предлага отлична здравина и добър контрол на удара. 

Предопределена е за атакуващи и напреднали играчи. Ракетата се предлага с големина на грипа G3, с качествения грип PU и подплатен калъф.
WISH е традиционната марка специализираща се на изработка на бадминтонови ракета от 1986г. Благодарение на, новите технологии постоянно се подобряват качествата на ракетите. За това от тази марка ракети, си избират не само , състезатели ,но и начинаещи в този спорт.

  • TOP модел WISH
  • отлични термо-регулиращи свойства
  • Woven fiber е материал, които е широко използван в самолетостроенето. Отлично подобрява издръжливостта и усукващата се твърдост на ракетата
  • woven fibre повишава здравината на рамката с 20%Нано технологии- комбинацията от Нано материали и смола не повишава само издръжливостта и гъвкавостта на рамката, но едновременно с това подобрява качествата на ракетата
  • Aerodynamic - С използване на принципа на аеродинамиката при осмоъгълника и шестоъгълника , дава по-малко съпротивление на въздуха, а контрола и много лесен.Hot Melt Technology е напреднал термопластичен процес при температура 250 ° F. При тези екстремни условия карболовите влакна в рамката на ракетата се формират прецизно, което повишава здравината и издръжливостта на рамката с повече от30%.
  • препоръчителен кордаж Main: 12,5-13,5 кг / Cross: 13,5-13,5 кг

Характеристика

Материал
40T Hot Melt Graphite + Nano Carbon
Баланс
на средата 3/5
Кордаж
Да, WISH WBS 900 white (0,70 мм), изработена в Япония
Твърдост на рамката
твърда 3/5
Форма на главата
изометричната
Дължина
67.5 cm
Код на продукта
6311026061
Код на доставчик
1306
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
Как да изберем размер на грифа
Как да изберем размер на грифа
За марката
Wish
Може още да Ви хареса