Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 6
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Wish

Wish TI SMASH 999

Ракета за бадминтон Код: 6311026059
Разпродадено
Описание
Ракетата за бадминтон WISH TI SMASH 999 предоставя перфектни качества за атакуване и е с изумително атрактивен дизайн с матов цвят. Отличава ...
Описание

Wish TI SMASH 999

Ракетата за бадминтон WISH TI SMASH 999 предоставя перфектни качества за атакуване и е с изумително атрактивен дизайн с матов цвят. Отличава се с много добри качества за игра благодарение на модерните си технологии.
Ракетата е подходяща за напреднали играчи, които са насочени предимно върху атаката, твърдите и бързите удари. Благодарение на твърдостта на рамката (2/5) и баланса, които е съсредоточен към ръката (4/5), предоставя точност при атака и контрол при удари с правилна техника.
Кордажът WBS 900 гарантира издръжливост и максимална сила при връщане на перцето. Предопределена е за атакуващи и напреднали играчи. Ракетата се предлага с големина на грипа G3, с качествения грип PU и подплатен калъф.
WISH е традиционна спортна марка, специализираща се върху изработката на ракети за бадминтон от 1986г. Благодарение на неуморната работа върху подобряването на технологиите тази фирма предоставя изумителни качества за игра на всички свои продукти. Поради тази причина клиентите на марката са както професионални играчи, така и начинаещи.

  • ракета с ниско тегло, предопределена за атакуване
  • качествен grip
  • наплетена
  • калъф за ракетата
  • баланс, съсреточочен в областта на ръката
  • Titanium - теглото е много ниско, а рамката на ракетата е изключително здрава и издръжлива благодарение на комбинацията High Modulus Carbon Graphite fibre и Titanium Mesh (един от най-твърдите композитни материали, използвани в авиоиндустрията)Power box design повишава стабилността на рамката и намалява торсионната твърдост. Качествата на ракетата я правят перфектна за игра и повишават контрола, защото хилката се управлява по-лесно.Isodynamic - Хилката има изодинамична форма на главата и е с 32% по-голям sweet spot от стандартната форма
  • дава възможност за добър контрол над удара в случай, че топката или перцето не се удари в идеалното място - sweet spot.препоръчителен кордаж Main: 11,5-12,5 кг / Cross: 12,5-13,5 кг

Характеристика

Материал
high modulus graphite + titanium
Баланс
V 04
Кордаж
WISH WBS 900 blue (0,70 мм), изработен в Япония
Твърдост на рамката
твърда 2/5
Дължина
67.5 cm
Код на продукта
6311026059
Код на доставчик
1304
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
Как да изберем размер на грифа
Как да изберем размер на грифа
За марката
Wish