Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Zefal

Zefal ZB SET

Комплект четки Код: 117860
Разпродадено
Описание
Комплекта четки Zefal ZB SET. Комплекта четки ZB почистваща+ZB измиваща+ ZB двойна. ZB wash: С найлоновата четка ZB Wash се предлага ...
Описание

Zefal ZB SET

Комплекта четки Zefal ZB SET.

Комплекта четки ZB почистваща+ZB измиваща+ ZB двойна.

ZB wash: С найлоновата четка ZB Wash се предлага удобно изчистване на колела: рамка, вилица, колела.... Нейната елипсовидна форма дава възможност за лесен начин за почистване на колелата. ZB wash: Четката ZB Clean 3 в 1 е разработена от професионални механици на велосипеди и е идеален инструмент за почистване на вериги, колела и дерайльори. 2 малки четки и малка стъргалка, които са поставени в ръкохватката и дават възможност за почистване на тежко достъпни места на колелото. ZB wash: ZB double е двойна четка с найлонови влакна, което е прави идеална за почистване от блата и боклуци върху педалите, спирачката или рамката. Двете глави могат да се обръщат и регулират, което дава възможност за използване по много начини.

Характеристика

Код на продукта
117860
Код на доставчик
1197
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
Zefal