Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
ALFA

ALFA STOKKA ADVANCE GTX W

Дамски обувки Код: 158803
Цвят бежово (бежово / черно / бяло)
Размер 37 EU
24,2 CM

Налично

От 10.5. до 13.5. при Вас с наш транспорт

Доставка
329,90 лв.
Описание
Опитай и ти уникалните норвежки обувки! Обувките Alfa STOKKA ADVANCE GTX W са получили медали за своята водоустойчивост, удобство и красив ...
Описание

ALFA STOKKA ADVANCE GTX W

Опитай и ти уникалните норвежки обувки! Обувките Alfa STOKKA ADVANCE GTX W са получили медали за своята водоустойчивост, удобство и красив дизайн. Моделът е подходящ за всекидневно носене и туризъм. Те са олекотени и уникални, благодарение на специалното им тестване на различни терени, на пясъчни плажове, но също и на твърди скали. Дизайна на обувките е подходящ за носене и града. Обувките имат специален пълнеж от пяна, там където ходилото е най-натоварено в областта на глезена. Ограничават се твърдите стъпки на петата и нараняванията в областта на глезена или върха на обувките. Допълнени са с уникална подметка, която се приспособява отлично към равномерните и хлъзгави повърхности. Освен това грубите грайферите на подметката, омекотяват стъпките при твърдите терени. Изработени са от здрав външен материал без обработка, който е допълнен с мембраната GORE-TEX®. Водоустойчивостта и изолационният слой са дишащи и това създава голямо удобство на краката. Комбинирани са от високо дишащи хидрофобни материали с технологията Extended Comfort, която задържа водата и не ѝ позволява да навлезе в обувката, като същевременно позволява на парите от краката да се изпарят от вътрешността на обувката навън. GORE-TEX® Extended Comfort са подходящи за умерено до топло време при голяма активност за използване.
  • издръжлива горна част
  • омекотяване на стъпките
  • подметката им се приспособява към различните повърхности и гарантира необходимото сцепление

Характеристика

Горна част
текстил
Междинна подметка
EVA
Подметка
ALFA
Мембрана
GORE-TEX®
Технология
GORE-TEX® Extended Comfort Footwear
Технологии
EVA , GORE-TEX®
Код на продукта
158803
Код на доставчик
690910291
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Технологии
Технологии
Оценки 0
Оценки
За марката
ALFA