Sportisimo Affiliate Program

 

Станете наши партньори и получавайте комисионна от продажбите! Необходимо е просто да препоръчвате стока от нашия онлайн магазин в своите уеб страници. Как работи това?

 

Интересувате се от спорта, движението и здравословния начин на живот и имате уеб страница на тази тема или собствен блог? Благодарение на нашата програма Sportisimo Europe Affiliate Program и системата за комисионни в рамките на affiliate маркетинга, можете да получавате комисионна от поръчките на нашите клиенти.

 

Предимства на програмата:

Комисионната може да достигне 10 % от стойността на покупката. Нашата комисионна система се осъществява в световната affiliate мрежа CJ Affiliate.

Как да станете наш партньор?

 

  1. Регистрирайте се безплатно в мрежата CJ Affiliate. Регистриране>
  2. Изчакайте потвърждението и одобрението на регистрацията.
  3. Впишете се в своя партньорски профил.
  4. Присъединете се към програмата Sportisimo Europe Affiliate Program.
  5. Изчакайте одобрението и си изберете от актуалните рекламни материали от наличните предложения и ги публикувайте в своята уеб страница.
  6. Следете състоянието на своята комисионна в мрежата CJ Affiliate.

 

Моля, напишете ни на следния имейл, ако имате въпроси: podpora+sportisimo_europe@vivnetworks.com

 

За повече информация за това, как работи affiliate маркетинга, посетете affiliate мрежата Commission Junction и уеб страницата VIVnetworks.

 

Разбери повече

 

Техническото осъществяване на програмата Sportisimo Europe Affiliate Program е осигурено от VIVnetworks.com, които представляват в централна и източна Европа най-голямата световна компания по affiliate маркетинг - CJ by Conversant.