За компанията

SPORTISIMO s.r.o. е компания, която се занимава с търговия на дребно. Предлагаме огромен избор от спортни принадлежности, облекло и обувки за всички възрастови категории. Фирмата е основана в Чехия през 1999 година и от тогава имаме изключително много доволни клиенти, които ни избират пред конкуренцията благодарение на огромния ни избор от качествена стока, която е на достъпни за тях цени. В нашите магазини и e-shop ще намерите всичко, от което се нуждаете както за Вашия спорт, така и за свободното време. Можете да си изберете от огромния избор от ски, ски екипировка, футболна екипировка, екипировка за ракетни спортове, бягане, фитнес, колоездене, in-line ролери, туризъм и водни спортове. Предлагаме и пулсомери, фитнес гривни, облекло и аксесоари за свободното време и мн. др. Ние мислим и за най-малките спортисти, затова лесно ще намерите спортна екипировка и облекло, което не само ще им хареса, но ще ги предпази от неблагоприятните климатични условия.
 
В нашия каталог ще намерите световноизвестни марки като Nike, adidas, Russell Athletic, Puma, Reebok, Atomic, Fischer, Salomon, Blizzard, Head, Rossignol, Burton, Spyder, Salewa, Rollerblade, Scott, Olpran, Fila, K2, Wilson, Columbia, Coleman, Helly Hansen, Merrell, Kappa, Klimatex, Hannah, Alpine Pro, Loap, Etape и мн. др.
 

 

Малко за историята

Първият магазин е отворен през есента на 2001 година в мол OC Futurum в Бърно. От тогава отваряме магазини с изключително бързо темпо. През пролетта на 2004 година ние отворихме и магазин Nike – Nike Molo в Metropole Zličín в Прага. Беше само въпрос на време SPORTISIMO да отвори магазин и в чужбина. Това стана през 2008 година, когато SPORTISIMO отвори вратите си за клиентите от Нитра и Попрад. В краят на тази година ние успяхме да направим и още едно полезно нещо - SPORTISIMO създаде първият e-shop за спортни стоки в Чехия и даде възможността на клиентите си да пазаруват комфортно от дома си. Определено 2011 година беше една от най-мотивиращите години за нас. Едно от нещата, които помогнаха за това, беше първото място, което получихме в анкетата Търговец на 2010 година в категорията "Продажба на спортно облекло и екипировка".

 

 

Нашата цел е само една - 100 % доволни клиенти

В днешно време само в Чехия SPORTISIMO има стотици магазини, а в Словакия клиентите могат да избират от десетки магазини. Благодарение на това, че за нас е приоритет клиентите ни да са на 100 % доволни, решихме да преодоляваме постоянно границите си. Поради тази причина вече предлагаме стоката си в почти всички държави на Европейския съюз. 

 

Не всички са наясно с това, че SPORTISIMO е собственикът на магазините Molo-sportHardsport и O´Neill и техните онлайн магазини. Дори и да не са толкова големи като SPORTISIMO, ние се гордеем с тях и правим всичко по силите си, за да станат и те толкова успешни.