Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Bauer

Bauer VAPOR X 600 LITE JR 40 R P92

Юношески стик за хокей Код: 8524001605
Разпродадено
Описание
Хокейния стик Bauer VAPOR X 700 LITE JR Grip-S18 SR е стилен и предназначен за свободна игра. Моделът е представен през сезона 2018/2019. В ...
Описание

Bauer VAPOR X 600 LITE JR 40 R P92

Хокейния стик Bauer VAPOR X 700 LITE JR Grip-S18 SR е стилен и предназначен за свободна игра. Моделът е представен през сезона 2018/2019. В сравнение с предишния модел този стик е олекотен, което му дава по-добро управление и бързо изстрелване. Производителят е използвал нова конструкция и материал, стикът е максимално качествен и здрав. С него няма да е необходимо да се е тревожиш, защото е с изключително дълготраен живот. Благодарение на конструкцията си той ще подкрепи стрелите и подаванията ти. Подсилената част в областта на извивката, свързваща дръжката и острието, елиминира възможността от извиване на острието при стрелба. Ниска тежест и уникални технически свойства. Формата на острието предоставя сигурност и контрол върху шайбата. Тънката пяна, с която е подсилено острието, омекотява ударите и шайбата не отскача от него. Стикът има форма Micro Feel II, която благодарение на заоблените страни и двойно издутия профил на дръжката дава стабилност и контрол над шайбата. Технологията Pure Shot Blade Profile образува идеалното свързване на дръжката с острието. При изстрел се насочва винаги перпендикулярно към определената цел. Това качество е основното изискване при стреляне.
  • формата на дръжката е Micro Feel II
  • Pure Shot Blade Profile
  • ниско тегло
  • дръжка, която не се хлъзга

Характеристика

Материал
композитен
Твърдост
40
Острие
технологията Pure Shot Blade Profile образува идеалното свързване на дръжката с острието
Код на продукта
8524001605
Код на доставчик
15219-R-P92
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
Как да изберем стик за хокей
Как да изберем стик за хокей
За марката
Bauer
Може още да Ви хареса