Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 13
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
BERG

BERG BUZZY BLOOM 2-in-1

Картинг с педали Код: 175678
Цвят бяло (бяло / микс)
Размер os

Разпродадено

404,90 лв.
Недостъпно в онлайн магазина
Описание
Картинга с педали BERG BUZZY BLOOM 2-in-1 е идеален за всяка млада госпожица. Подходящ и за най-малките любителки на шофирането. ...
Описание

BERG BUZZY BLOOM 2-in-1

Картинга с педали BERG BUZZY BLOOM 2-in-1 е идеален за всяка млада госпожица. Подходящ и за най-малките любителки на шофирането. Благодарение на него детето лесно ще се научи да натиска педалите. Първоначално те могат да отскочат с краката си от земята и преди да се усетите, ще стъпят на педалите. Когото се включи на лек ход картинга е лесно контролируем. Картинга с педали е допълнен с регулируема ос, която лесно се фиксира и отключва. Волана и педалите могат да се контролирани без да са зависими от себе си. Четирите тихи колела са направени от материала EVA и задържат картинга здраво и безопасно на земята. Картинга расте заедно с детето, благодарение на педалите. Допълнен е с ръчна спирачка от дясната страна. Благодарение на блокировката на волана можете да заключите кормилото и да се улесни шофирането, когато бутате детето с лоста. В тази позиция педалите остават неактивни. Картинга може да лесно да се превключи за каране с волана. Предлага се възможност за каране напред и назад. Децата могат да използват практичната розова кошница на кормилото за съхранение на закуски или други дребни предмети.
  • подходяща за деца от 85- 115 см, от 2- 5 години

Характеристика

Материал
рамка - метал
Тегло
7,8 кг
Товароносимост
30 кг
Дължина
83 см
Височина на кормилото
50 см
Код на продукта
175678
Код на доставчик
24320100
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
BERG