Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 8
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Colmar

Colmar KIDS BOY SKI PANTS

Ски панталони за момичета с презрамки Код: 160262
Разпродадено
Описание
Техническите и функционални детски панталони за ски с презрамки Colmar KIDS BOY SKI PANTS са изработени от ламинираните механично-еластични ...
Описание

Colmar KIDS BOY SKI PANTS

Техническите и функционални детски панталони за ски с презрамки Colmar KIDS BOY SKI PANTS са изработени от ламинираните механично-еластични тъкани с дишане на материята(15 000 г / m2 / 24h) и водоустойчивост (15 000 мм) с мембрана. Комбинацията на подплатата е от графенови влакна, която подпомага за равномерното разпределение на топлината по тялото и 150г пълнеж Clo Univa Eco се предлага отличен комфорт при всякакво време. Допълнени са с регулируем колан , меки еластични тиранти , изключително устойчиво покритие поставено в долните части на крачолите и вътрешен маншет против навлизане на сняг. Рециклираната тъкан и пълнежа с водоустойчивата повърхностна обработка EcoElite от Teflon са част от проекта Colmar Green Path за опазване на околната среда.

Характеристика

Воден стълб
15.000 мм
Проветривост
15 000 г/м2/24
Код на продукта
160262
Код на доставчик
3218J-119
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
Поддръжка на материали
Поддръжка на материали
За марката
Colmar