Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 9
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Compressport

Compressport GLOBERACER

Водоустойчива спортна раница Код: 117939
Цвят черно (черно / червено)
Размер os

Налично

От 8.5. до 9.5. при Вас с наш транспорт

Доставка
274,90 лв.
Описание
Водоустойчива спортна раница Compressport GLOBERACER е с няколко джоба и преградки, което е прави идеална за пренасяне на екипировка за ...
Описание

Compressport GLOBERACER

Водоустойчива спортна раница Compressport GLOBERACER е с няколко джоба и преградки, което е прави идеална за пренасяне на екипировка за триатлон и други спортни принадлежности. Освен това със своите размери е подходяща за използване, като ръчен багаж в самолет. Ако търсиш раница, в която да събереш екипировката си за съботно-неделното пътуване или състезания, то раницата GLOBERACER BAG е точно за теб! Нейният обем е 35 л. и с многото детайлно разработени джобове предлага достатъчно пространство за всичко необходимо. В областта на гърба е допълнен джоб за поставяне на лаптоп. В обратната външна страна ще намериш джоб за велосипедна каска. В страничните части са поставени джобове са съхранение на бутилки. Основното отделение предлага преграда за отделяне на лични предмети от състезателната екипировка или храна. Практичният вътрешен джоб в основното отделение е свалящ се с велкро лента „drybag”, благодарение на което могат да се отделят мръсните обувки или дрехи от останалото облекло. Външният материал е издръжлив на разкъсване и е водоустойчив. Циповете са също водоустойчиви. Гърба и презрамките са достатъчно подплатени.
  • водоустойчив материал за раницата и циповете
  • изваждащ се джоб (drybag)
  • джоб за лаптоп
  • странични джобове
  • разделящо се основно отделение

Характеристика

Материал
100 % полиамид
Обем
35 l
Тегло
1.25 kg
Код на продукта
117939
Код на доставчик
CU00070B-906
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
Compressport