Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че имейл пощите abv.bg и mail.bg имат проблеми с изпращане и предаване на имейли. Ако имате възможност, препоръчаме при извършване на поръчка, регистрация и т.н. да използвате друг имейл адрес.  

Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 12
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Compressport

Compressport RUN UNDER CONTROL FULL TIGHTS

Мъжки компресионен клин за бягане Код: 117926
Цвят черно
Размер:
Изберете си
T2
T3
T4
Размер:
Изберете си
Избери размер
T2
T3
T4

Налично

269,90 лв.
Описание
Мъжкият клин за бягане Compressport RUN UNDER CONTROL FULL TIGHTS създава компресия на бедрените мускули. Повишаването на кръвния поток ...
Описание

Compressport RUN UNDER CONTROL FULL TIGHTS

Мъжкият клин за бягане Compressport RUN UNDER CONTROL FULL TIGHTS създава компресия на бедрените мускули. Повишаването на кръвния поток дава по-добро окисляване на мускулните групи. Вибрациите са намалени с около 30%, което понижава възможността от частично разкъсване на мускулните влакна или крампи. Благодарение на вентилационните зони, който са включени в материала на няколко места се подобрява проветривостта, терморегулацията и цялостният комфорт при бягане.
Компресията в отделните зони гарантира по-добро окисляване на мускулите. Понижава се тресенето на мускулите и се подобрява циркулацията на кръвта. Това е всичко от което се нуждаят краката за постигане на максимални резултати.
Влакната на материята помагат за поддържане на телесната топлина и нейната регулация. Вентилационните зони на няколкото места повишават проветривостта. Утра лекото влакно гарантира гъвкавост и приятно усещане при носене. Клина стои стабилно на бедрата и не се получава неволно свличане или набиране.
  • компресия в областта на бедрата
  • мека обработка в слабините
  • отлична терморегулация

Характеристика

Материал
82 % полиамид, 18 % еластан
Код на продукта
117926
Код на доставчик
AM00024B-990
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Оценки 0
Оценки
Само регистрираните клиенти могат да дават оценка.
Дискусия 0
Дискусия
Само регистрираните потребители могат да пишат коментари в дискусията.
За марката
Compressport