Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 8
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Compressport

Compressport ULTRUN S PACK EVO 10

Елече за бягане Код: 192301
Цвят черно
Размер:
Изберете си
M
L
XL
Размер:
Изберете си

Налично

334,90 лв.
Избери размер
M
L
XL
Описание
Елечето за бягане Compressport ULTRUN S PACK EVO 10 са допълнени с нова система за закопчаване в предната част- дава възможност за ...
Описание

Compressport ULTRUN S PACK EVO 10

Елечето за бягане Compressport ULTRUN S PACK EVO 10 са допълнени с нова система за закопчаване в предната част- дава възможност за проветряване при гърдите при по-високо темпо. Благодарение на което е идеална е  за къси, интензивни преходи около 6- 8 часа. На гърдите са поставени два лесно достъпни джоба  допълнени със специален вентил за пиене, който предотвратява нежелано движение на бутилката. В малките джобове могат лесно да се поставят ключове, енергийни барове или използвани опаковки. В по-големите джобове от долната страна са подходящи за поставяне на ръкавици, лента за глава или храна. От лявата страна има диагонален джоб с цип. В него може да се постави телефон, който да бъде подходящ при контролиране на трасето и за контакт с екипа.На гърба  е поставен голям джоб  за екипировка и необходими предмети , като документи, пари или одеяло за преобличане.Има и два големи припокриващи се джоба се разширяват, за да поберат задължителното облекло и екипировка.
  • регулируемите странични презрамки могат да се опънат по-здраво за повече стабилност на техническите трасета
  • светлоотразителните детайли осигуряват по-добра видимост при условия при ниска светлина, и има допълнена свирка каишки за прикачване на туристически щеки
  • тествано в реални условия- специално на състезанието UTMB, за което е било специално разработен. 4 мата състезатели, които са били с Ultrun S Pack Evo 10 са завършили в челната десетка през 2021 г.
  • пакета е допълнен с две бутилки 500 ml ErgoFlasky

Характеристика

Материал
синтетика
Код на продукта
192301
Код на доставчик
CU00088B_990_00
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Оценки 0
Оценки
За марката
Compressport