Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
87x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Dive pro

Dive pro BELLA MASK LIGHT BLUE

Маска за гмуркане Код: 4311026395
Цвят светлосиньо (светлосиньо / бяло)
Размер:
Изберете си
S/M
L/XL
Размер:
Изберете си

Налично

64,90 лв.
Резервирай
Избери размер
S/M
L/XL
Описание
Маска, покриваща цялото лице. Разполага с интегриран шнорхел. Предоставя възможност за естествено дишане през носа и през устата. ...
Описание

Dive pro BELLA MASK LIGHT BLUE

Маска, покриваща цялото лице. Разполага с интегриран шнорхел. Предоставя възможност за естествено дишане през носа и през устата. Благодарение на това, гмуркането под повърхността на водата ще бъде приятно и интересно занимание през отпуската ти на морето. Маската осигурява зрително поле от 180°, за да видиш всичко около себе си отчетливо и ясно. Иновативната ергономична конструкция в областта на носа предотвратява замъгляването при издишване. Технологията Dry Top ограничава проникването на вода в шнорхела, а отточният вентил в областта на брадата позволява оттичането на водата при повдигане на главата, така че не е необходимо да сваляш маската по време на гмуркане. Силиконовата лицева част приляга плътно към кожата и възпрепятства проникването на вода в маската, при условие, че под маската не е захваната коса или мустаци. С помощта на регулируеми силиконови каишки може да се коригира размера на маската за постигане на максимален комфорт. Съставна част от маската е и поставка за камера Go Pro за снимане на пъстрия подводен свят.
  • маска за гмуркане при повърхността на водата
  • съставна част от маската е поставка за камера Go Pro
  • регулируеми силиконови каишки
  • размер S/М за деца от 12 години
  • размер L/XL за мъже

Характеристика

Код на продукта
4311026395
Код на доставчик
DPFM03-25
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 87
Оценки
За марката
Dive pro