Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 7
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
INOV-8

INOV-8 INOV-8 ROCLITE 275 M V2

Мъжки маратонки за бягане Код: 156039
Цвят синьо (синьо / тъмносин)
Размер:
Изберете си
42 EU (8 UK / 9 US / 27 CM)
42.5 EU (8.5 UK / 9.5 US / 27.5 CM)
Размер:
Изберете си

Налично

229,90 лв.
Избери размер
42 EU (8 UK / 9 US / 27 CM)
42.5 EU (8.5 UK / 9.5 US / 27.5 CM)
Описание
Новият разработен модел , на едни от най-използваните обувки за трасета - INOV-8 ROCLITE 275 M V2 Техният модел ROCLITE в последните ...
Описание

INOV-8 INOV-8 ROCLITE 275 M V2

Новият разработен модел , на едни от най-използваните обувки за трасета - INOV-8 ROCLITE 275 M V2

Техният модел ROCLITE в последните години е получил много почитатели, благодарение на устойчивостта на подметките в техническите терени и възможността им да се справят с дългите разстояния. Най успешният модел от тази колекция е ROCLITE G 275, който сега е направил нова по-добре разработена версия.

подметката на обувките остава непроменена. Всеки един детайл в подметката е добре съчетан, имат 6мм високи грайфери, които не позволяват затъване в калта и са подходящи дори за интензивните бягания. Контрастите плоски бутонки имат достатъчна големина, което дава добра стабилност, не се хлъзгат при бягания, удобни са също и при асфалт и бягане по камъни.. Благодарение на грайферите от тях може да очаква добър баланс между добро прилепване и дълготрайност.

Омекотяващият слой си запазва характерната геометрия от 8 мм и 16 мм материал под петата. Променена е и пяната с новата POWERFLOW MAX. Това е пяна с голяма енергичност , комфорт при бягания и отлична динамика. Само промяната на материала предлага още по-голям комфорт и бързина при модела ROCLITE 275, който има ново ниво. Запазена е средна ширина (3), но кройката, материалите и подсилванията са напълно преработени. Новият модел ROCLITE около глезена е с голяма прилепналост и по-голяма стабилност, за да предлага добро поддържане в техничните, тежките терени, също така при свода и пръстите дава много повече простор, в сравнение с предишните модели. За добрата маневреност и стабилност де грижи стабилизатора при петите и глезена. Пръстите са защитени от двойна гумена част , а цялостната устойчивост на горната част се предлага нова по-здрава мрежа.

Основните елементи се запазват същите, както са при обувките ROCLITE. Промените в омекотяването на горната част предлагат комфорт, динамика и устойчивост на много по-високо ново.

  • омекотяваща динамична пяна POWERFLOW MAX
  • грайфери в подметката , които са подходящи за блата и каменисти райони

Характеристика

Горна част
синтетика
Междинна подметка
POWERFLOW MAX
Подметка
гума
Drop
8 мм
Височина на междинната подметка
16 мм при петата / 8 мм при пръстите
Настилка
терени
Водоустойчивост
не
Код на продукта
156039
Код на доставчик
001097-BLNYLM-M-01
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Оценки 0
Оценки
Как да изберем размер
Как да изберем размер
За марката
INOV-8