Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Kiddog

Kiddog Multifunkční pamlskovník 3 v 1

Торбичка за кучета Код: 184875
Размер os

Налично

От 15.5. до 16.5. при Вас с наш транспорт

Доставка
43,90 лв.
Описание
Торбичката за кучета от марката Kiddog е с функции 3 в 1 качествен продукт,  с модерен дизайн и е  подходяща за всякакви ...
Описание

Kiddog Multifunkční pamlskovník 3 v 1

Торбичката за кучета от марката Kiddog е с функции 3 в 1 качествен продукт,  с модерен дизайн и е  подходяща за всякакви условия. Предназначена за  тренировки и  съхранение на лакомства  за животното при неговите успехи. Лакомствата се поставят от вътрешната страна с възможност за лесно изваждане. Можете да го използвате при обучение за послушание или за ловкост. За разходки сред природата , благодарение на неговата  Практичен модел със странични джобове и отделен вътрешен джоб с вградено подаване на торбички за изпражнения. Ролката с торбички се състои от 20 броя торбички и те са включени в пакета. Горната част е изработена от  здрава,  водоустойчив, миещ се външен материал, който е устойчив на замръзване. на задната страна има има  метална кука  във формата на кукичка за захващане на колана на панталон. В страничните части е поставена  карабинка  за закачване  на ключове, свирки и  други.Допълнена е с  отразителни ленти, за по-голяма видимост при ниска светлина. Практична е и  Изваждащата се презрамка, която има максимална дължина  125 см е подходяща  за носене през рамо,  около колана   или в краен случай само като повод  животното.
  • ролката с торбички се състои от 20 броя торбички и те са включени в пакета
  • избродираното лого  KIDDOG допълва атрактивния дизайн
  • в страничната ѝ част част е допълнена карабинка
  • отразителни елементи

Характеристика

Материал
синтетика
Код на продукта
184875
Код на доставчик
 A17620
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
Kiddog