Klimatex IWO

Копресни наколенки (1379000530)

без оценка
оценка: 0

Описание

Klimatex IWO

Дъгите наколенки Klimatex IWO са изработени от функционален материал ,благодарение на, който бързо изсъхват ,олекотени и предлагат добра термо защита . Специалната структура компенсира наколенките ,като разделя силата на компресии в различни части . В областта на глезена компресията е най -висока а в посока нагоре постепенно спада,така наречената градираща компресия. Благодарение на това, наколенките ефективно помагат за циркулирането на кръвта в посока към сърцето. Наколенките подобряват циркулацията на кръвта в мускулите ,придават кислород до тъканите ,намаляват риска от нараняване ,бързо отвеждат млечната киселина от мускулите ,като по този начин намаляват умората . Копресните наколенки помагат така също и за бързото възстановяване при болки в краката . подходящи за спортисти , дълготрайни физически натоварвания - Триатлон ,Велосипедизъм ,бягане и други спортове Наколенките са идеални и при дълго стоене изправени ,което забранява отичането на краката . Идеални са и за дълго пътуване (кола ,автобус или самолет ). Подходящи за предотвратяване на конвулсии(подобряват кръвния поток ,омекотяват ударите ) При състезания се препоръчва наколенките да се обуят 3 часа преди започване на състезанието и по време на самото да се носят. За премахване на умората е необходимо наколенките да останат още известно време след състезанието . Наколенките са класифицирани до 1 компресана група според стандартите RAL GZ 387 с налягане 18-21mm Hg).
  • подобряват циркулацията на кръвта в мускулите ,придават кислород до тъканите ,намаляват риска от нараняване ,бързо отвеждат млечната киселина от мускулите ,като по този начин намаляват умората .Копресните наколенки помагат така също и за бързото възстановяване при болки в краката .Помагат за намаляване на мускулните крампи 1 компресен клас -подкрепаПодходящи за бягане ,триатлон ,Велосипедизъм и други спортове,за дълго стоене на едно място (самолет ,кола или автобус )

Характеристика

Код на продукта PN-IWO-615/803
Материал 81% полиамид, 11% еластан, 8% полипропилен Silteх

Оценка

0

/5
Обща оценка
без оценка
0 оценка
0
0
0
0
0

Само регистрираните клиенти могат да дават оценка.

Влез в акаунта

Дискусия

Попитай ни, с удоволствие ще ти помогнем

Напиши нов коментар

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари в дискусията.


Влез в акаунта

Връщане и смяна

Не сте сигурни как да постъпите в случай че се наложи да върнете, смените или да предявите рекламация на стоката? Тук сме Ви приготвили подробно описание на това как да постъпвате в такива случаи.

výměna zboží                 vrácení zboží              reklamace zboží

Може да ти бъде от полза

18,99 лв

RuntoHIPS

20,99 лв

RuntoFAST

Подобни продукти