Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
11x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Klimatex

Klimatex MONIQ

Дамска туристическа пола 2в1 Код: 1855000019
Разпродадено
Описание
Спортната пола Klimatex MONIQ е допълнена с вътрешни шорти, което е прави подходяща за in-line кънки, фитнес и тенис. Обработката на ...
Описание

Klimatex MONIQ

Спортната пола Klimatex MONIQ е допълнена с вътрешни шорти, което е прави подходяща за in-line кънки, фитнес и тенис. Обработката на материала дава естествена мекота, а благодарение на това полата е приятна за докосване и носене. Материалът от който е създадена, е дишащ, бързосъхнещ и много добре отвеждаш влагата. Полата е допълнена с вътрешни шорти в контрастни цветове и зашити с плоски шевове , който гарантират максимален комфорт при движения. В колана и задната част е допълнена с двойна тъкан и скрит широк ластик , който е предната част тънък и създава комфорт при носене. Задната част е допълнена с два пенса за по-добро оформяне на кройката. На дясната страна е допълнена с цепка, благодарение на която са видими контрастните шорти. На левия крачол на шортите е поставен джоб , който е скрит под полата. Светлоотразителните елементи гарантират безопасност и при намалена видимост.

  • дишащ и приятен материал
  • подходяща за всякаква активност и спорт
  • джоб на левия крачол на шортите
  • плоски шевове
  • светлоотразителни елементи
  • тежестта е за размер М

Характеристика

Материал
90 % polyester, 10 % elastan
Тегло
178 g
Код на продукта
1855000019
Код на доставчик
MONIQ-900/325
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 11
Оценки
За марката
Klimatex