Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
16x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Laceto

Laceto VALANGA

Ски каска Код: 177662
НОВО
Цвят черно
Размер L

Налично

От 14.5. до 15.5. при Вас с наш транспорт

Доставка
82,90 лв.
Описание
Навлезте в света на безопасността и комфорта със ски каската Laceto VALANGA. Тази елегантна черна каска защитава главата по време на ски ...
Описание

Laceto VALANGA

Навлезте в света на безопасността и комфорта със ски каската Laceto VALANGA. Тази елегантна черна каска защитава главата по време на ски спусканията и има много функционалности за удобно прекарване на пистите. Размерът L е подходящ за обиколка на главата 59 -61 см. С регулируем размер от колелце поставено в задната част на каската, за да се постигне необходимото добро прилепване и да се даде максимална стабилност при спускане. Освен това над колелото се намира интелигентно приспособление за закрепване на ски очила, което гарантира, че очилата ще останат стабилно на мястото си, без да се изгубят. Комфортът е много важен по време на спускания, затова каската Laceto VALANGA има топла подплата от изкуствена кожа, която пази главата и ушите . Двата заключващи се вентилационни отвора отпред позволяват да се регулира притока на въздух в каската.За да бъде още по-голямо удобството при носене каската е допълнена с меко регулиране под брадичката , което премахва неприятното притискане. Освен това каската Laceto VALANGA дава добра защита на главата и невероятен комфорт при използване.
  • размер: L
  • регулируема обиколката на шапката: 59-61 см

Характеристика

Конструкция
EVA, найлон
Отвори за проветряване
да
Свалящи се наушници
не
Използване за предпазване на брадата
не
Регулируем размер
да
Вътрешна облицовка
да
Код на продукта
177662
Код на доставчик
LT-HEL103-BK-L
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 16
Оценки
За марката
Laceto