Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
29x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Loap

Loap ECIME

Момичешко яке Код: 128085
Разпродадено
Описание
Средно затоплящото момичешко яке Loap ECIME е направено в класическа кройка с качулка и обличане през главата ( кройката е без цип). ...
Описание

Loap ECIME

Средно затоплящото момичешко яке Loap ECIME е направено в класическа кройка с качулка и обличане през главата ( кройката е без цип). Благодарение на състава на материята от( 60 % памук , 40 % полиестер) се мачка по-малко от колкото обикновените. Подплатата (100 % single жарсе ) му създава приятно усещане при допир с тялото. Тигровото яке е със среден грамаж 250 г/м2 Ръкавите и долния край са класически, без пристягане, а качулката е с кръгли връзки. Двата предни джоба са свързани в един по средата. Вътрешната част на качулката е украсена с цветен печат. На гърдите е поставено малкото лого и малка бродерия от изкуствена кожа. Моделът предлага отлично затопляне на малките момиченца и може да се използва през цялата година. Препоръчва се изпиране при 30 °C и с използване на омекотител.
  • суитшърт с обличане през главата
  • качулка с пристягане
  • почти не се мачкат
  • по-малко се мачка
  • "два съединени предни джоба

Характеристика

Материал
60%памук, 40 % полиестер
Грамаж
250 г/m²
Код на продукта
128085
Код на доставчик
CLK2209-E36XG
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 29
Оценки
За марката
Loap