Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
3x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Loap

Loap EIGER 28

Туристическа раница Код: 150048
Цвят черно (черно / червено)
Размер os

Налично

От 9.5. до 10.5. при Вас с наш транспорт

Доставка
168,90 лв.
Описание
Туристическата раница Loap EIGER 28 с обем от 28 литра е универсална за еднодневни излети и близки пътувания. Със своите размери е идеална ...
Описание

Loap EIGER 28

Туристическата раница Loap EIGER 28 с обем от 28 литра е универсална за еднодневни излети и близки пътувания. Със своите размери е идеална за използване като ръчен багаж в самолет. Раницата е изработена от устойчивите тъкани Ripstop, които се характеризират с голяма здравина. Благодарение на това при всекидневно използване не се надрасква или разкъсва. Системата за гърба е от вида AFS (“Air Flow System”) и гарантира удобното прилепване на гърба и достатъчно проветряване през летните месеци, което е необходимо през летните месеци. За удобството, без пристягане помагат анатомично оформените раменни презрамки със свързване на гърдите, анатомично оформения колан и балансиращите презрамки.Раницата е с едно отделение , с горно напълване, допълнена е с един вътрешен джоб и пет външни за събиране на дребните предмети и лесна достъпност до тях. При малко напълване а раницата може да се пристегне с помощта на страничните компресиращи презрамки. Предлага още: практично поставяне на водна система, отразителни елементи за по-добра видимост и вграден дъждобран. Дребните и леки предмети могат да се прикачат към раницата от външната ь страна с помощта на каишки.

Характеристика

Материал
Rip Stop
Регулируем гръб
да
Система за проветряване на гърба
да
Капак / Цип
капак
Брой отделения
1
Компресиращи презрамки
да
Колан за кръста
да
Гръден колан
да
Обем
28 l
Код на продукта
150048
Код на доставчик
BH23109-V10G
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 3
Оценки
За марката
Loap