Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
1x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Madshus

Madshus CT 140 IGS + NIS TOUR CL

Ски за ски бягане в класически стил Код: 8216000003
Разпродадено
Описание
Иновативните ски Madshus CT 140 IGS + NIS TOUR CL от колекцията Classic Touring представляват оптимален компромис между стабилността, ...
Описание

Madshus CT 140 IGS + NIS TOUR CL

Иновативните ски Madshus CT 140 IGS + NIS TOUR CL от колекцията Classic Touring представляват оптимален компромис между стабилността, плъзгането и сигурното оттласкване. Конструкцията на ските от колекцията Classic Touring е съдадена така, че да осигурява много добра стабилност и при бягане в необработени следи или дълбок сняг и същевременно да е с ниско тегло. Ските CT 140 са подходящи за всички, които не се стремят да станат състезатели, а по-скоро изискват стабилност, без да жертват момента на плъзгане. Новият модел CT 140 е с 4 мм по-тесен от предшественика си, което го прави по-подходящ за плъзгане и същевременно запазва стабилността му. Интегрираната лента Intelligrip в ската CT140 прави овладяването на класическата техника още по-лесно. Тази технология предоставя перфектно оттласкване върху всички заснежени терени благодарение на прогресивния профил на вградената в ската лента. Същевременно осигурява изключително добро плъзгане, което е сравнимо и дори по-добро от ските, обработени с вакса.

Характеристика

Подходящ стил
класически
Твърдост
универсални
Конструкция
Paulwnia carbon hybrid
Плъзгаща повърхност
P-tex 2000 electra / Intellgrip в средната част
Ски автомати
Rottefella Touring classic
Съвместимост
NNN
Тегло
1.22 kg
Код на продукта
8216000003
Код на доставчик
N17447+10200197
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 1
Оценки
Таблица с размери
Таблица с размери
За марката
Madshus