Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
2x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
POC

POC TECTAL RACE SPIN NFC

Каска за колоездене Код: 139868
Разпродадено
Описание
Каската, която говори за теб, когато ти не можеш. Каската TECTAL RACE SPIN NFC от марката POC е допълнена с вграден чип NFC Medical ID, за ...
Описание

POC TECTAL RACE SPIN NFC

Каската, която говори за теб, когато ти не можеш. Каската TECTAL RACE SPIN NFC от марката POC е допълнена с вграден чип NFC Medical ID, за можеш да вкараш в него информация за здравословното ти състояние и контакти в случай на нужда. В случай на падане, здравния екип може веднага да разбере здравната ти карта и да вземе най-добро решение за лечението ти, още от мястото на падане. Tectal Race SPIN NFC има всички стандартни качества на серията Tectal Race SPIN включително и здравата конструкция на черупката, разширеното пространство покриващо слепоочието и задната част на главата и допълнителното оптимизиращо проветряване. Рефлектора RECCO® дава възможност за търсене из природата в случай на необходимост. Спасителните служби по цял свят разчитат на съвременните технологии от излъчванията на радарите RECCO®, които бързо проследяват големи области при изгубени хора. Една от допълните функции на каската е гарантирането на безопасност с включването на армираната мостова система, която помага за доброто прилепване и подсилването на вътрешна облицовка от EPS. Tectal Race SPIN е изработена с лесно използваща се система за регулиране, за да бъде регулирана от всеки при използване. Козирката на каската е регулируема, което ѝ дава възможност за защита от слънчевите лъчи или дъжд.

 

Размер M (55 - 58 см), L (59- 62 см)

  • вграден чип NFC Medical ID
  • клипс за очила
  • конструкцията на черупката unibody
  • разширени защитни зони около слепоочието и задните части
  • отлично проветряване
  • рефлектор RECCO®подсилена вътрешна облицовка от EPS
  • регулируема козирка

Характеристика

Конструкция
IN-MOLD + SPIN
Отвори за проветряване
да
Облицовка на вътрешната част
система SPIN, сваляща се
Сваляща се козирка
да
Регулируем размер
да
Мрежа против насекоми
не
Код на продукта
139868
Код на доставчик
PC105828043
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 2
Оценки
За марката
POC