Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
SHARP SHAPE

SHARP SHAPE ZÁVĚSNÝ SYSTÉM

Висяща система за тренировки Код: 145629
Цвят червено (червено / черно)
Размер os

Налично

От 9.5. до 10.5. при Вас с наш транспорт

Доставка
42,90 лв.
Описание
С уникалната система със закачване  Sharp Shape се предлагат ефективни тренировки  за трениране на мускулите на цялото тяло ...
Описание

SHARP SHAPE ZÁVĚSNÝ SYSTÉM

С уникалната система със закачване  Sharp Shape се предлагат ефективни тренировки  за трениране на мускулите на цялото тяло  с помощта на собственото тегло с помощта на собственото тегло. Системата се състои от ластици, карабинер и катарама, благодарение на които може да се тренира практически навсякъде. Комплекта е поставен  в транспортна чанта.

Изделието може да се закачи на вратата, на стълбите, за куки или за клон на дърво. Комфортното захващане е гарантирано  мекото захващане  за ръцете и това за краката. В зависимост от ъгъла на тялото се увеличава или намалява интензитета на натоварването, затова Sharp Shape системата е допълнена  със здрава катарама, с която лесно може се регулира дължината на колана и наклона на тялото.

Благодарение на многото възможности за тренировки  със системата могат да се тренират всички мускули комплексно. Тази много функционална система  е идеален помощник  за фитнес упражнения и добра координация. Подходяща е за  трениране на всички мускулни групи ( скелетно) ,  които са необходими за стабилността на тялото в естествена позиция. В началото тази система е била създадена  В самото начало тази система е била проектирана за използване от американската армия, която е използвала отлично при своите тренировки. Едновременно с това е станала и много харесвана за използване от спортисти и тези  които желаят да имат здраво тяло.

  • карабинер даващ възможност за инсталиране почти навсякъде
  • трениране със собственото си тегло , което има голяма ефективност
  • меки ръкохватки за ръцете и краката
  • укрепване мускулите на цялото тяло
  • практична чанта , която е част от пакета
  • дължина на презрамките от 145 см до 248 см
  • ширината на захващането 13 см
  • диаметър на захвата 3,5 см

Характеристика

Материал
текстил
Товароносимост
150 кг
Код на продукта
145629
Код на доставчик
JI0219
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
SHARP SHAPE