Възможност за връщане/замяна до 31. 1. 2024. Научи повече.

Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 9
3x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Spokey

Spokey HOME JUNGLE HEAVY

Ластици за упражнения Код: 164921
Цвят микс
Размер os

Налично

От 11.12. до 13.12. при Вас с наш транспорт

Доставка
15,90 лв.

Възможност за връщане/замяна до 31. 1. 2024. Всички подаръци закупени онлайн чрез електронния ни магазин/ физическите ни магазини от 1. 11. до 24. 12. 2023 може да бъдат заменени / върнати до края на януари 2024. Научи повече.

Описание
Повиши ефективността от тренировката си. Фитнес ластиците Spokey HOME JUNGLE HEAVY са идеален избор за начинаещи и професионални спортисти. ...
Описание

Spokey HOME JUNGLE HEAVY

Повиши ефективността от тренировката си. Фитнес ластиците Spokey HOME JUNGLE HEAVY са идеален избор за начинаещи и професионални спортисти. Ластика с ниско съпротивление помага за прилагането на правилния начин за тренировка и подготвя мускулите за по-голямо натоварване. Ластика с голямо съпротивление е предназначен за хора, които тренират професионално ( на 200 %). Фитнес ластиците HOME JUNGLE имат подобен ефект, като гумения експандер или колан за йога. Неговото използване е подходящо за много видове тренировки. Може да се използва за разстягане преди тренировки, за заякване на отдели мускулни групи, пилатес , аеробик или рехабилитация.
  • може да се използва навсякъде -в дома, във фитнеса или на открито
  • също може да се използва и в области като: фитнес рехабилитация, ортопедия, спортна медицина , неврология и педиатрия ластика е във форма на правоъгълник със затворена обиколка, което го прави подходящ за фитнес тренировки

Характеристика

Материал
памук, гума
Съпротивление
15-20 кг
Ширина
8 cm
Дължина
37 cm
Код на продукта
164921
Код на доставчик
K941518
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 3
Оценки
За марката
Spokey