Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
TECNIFIBRE

TECNIFIBRE SLASH 120

Ракета за скуош Код: 190871
Цвят бяло (бяло / черно / зелено)
Размер os

Налично

От 13.5. до 14.5. при Вас с наш транспорт

Доставка
329,90 лв.
Описание
Ракетата Tecnifibre SLASH 120 се отличава от традиционните ракети, благодарение на ергономията "open core” от новата конструкция, от която ...
Описание

TECNIFIBRE SLASH 120

Ракетата Tecnifibre SLASH 120 се отличава от традиционните ракети, благодарение на ергономията "open core” от новата конструкция, от която се създава максимална енергичност и много добра визия.Ракетата е изработена с революционната система X-TOP. Рамката няма брониране, предлага 100 % енергичност и има нова конструкция на главата на ракетата, където рамката е изработена от комбинацията на активни влакна създаващи максимална устойчивост и много добра маневреност. Пластмасовата рамка е заменена от комбинация от арамидни влакна, от най-устойчивият на удар материал и PTFE обработка, която подобрява плъзгането и предпазва рамката от триене в пода или стените. Без бронята , ракетата е много по-гладка и прорязва въздуха по-добре с максимална скорост и по-голяма сила на замаха. Благодарение, на сменената пластмаса в ракетата с материал с повече влакна се създава още по-добър замах с по-малко вибрации за постигане на още по-голямо удобство на удара.
  • revoluce X-TOP
  • по-голям контрол
  • по-голяма елегантност и модерна визия

Характеристика

Материал
Graphite
Баланс
352 мм
Кордаж
305 STRING
Параметри на кордажа
14 x 18
Дължина
68.5 cm
Размер на главата
461 cm2
Код на продукта
190871
Код на доставчик
7890
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
TECNIFIBRE