Under Armour CHARGED BANDIT TRAIL

Дамски обувки за бягане (2284000167)

без оценка
оценка: 0

Описание

Under Armour CHARGED BANDIT TRAIL

Дамските обувки Under Armour CHARGED BANDIT TRAIL са идеални за всички жени, които търсят гъвкави и удобни обувки за бягане. Те разполагат с подсилени пети за по-добра подкрепа и издръжливост точно там, където са най-необходими. Оформените части около глезена предоставят комфорт и фиксират петата в правилната позиция. Същевременно са меки и удобни. Стелките EVA гарантират уникално омекотяване и комфорт по време на ходене. Двуслойната междинна подметка Charged Cushioning® е по-твърда под петата и по-мека в предната част за по-добра подкрепа и удобство. Изключително издръжливата гумена подметка с грайфер предоставя максимално сцепление. Анатомично оформените подметки предоставят необходимата за краката гъвкавост. Обувките разполагат и със светлоотразителни елементи за по-висока безопасност при намалена видимост.

 • удобна вътрешна част
 • външна подкрепа на петата за максимална стабилност
 • анатомично оформени грайфери и ламели в подметката
 • светлоотразителни елементи

Характеристика

Код на продукта 2284000167
Код на доставчик 3021968-100
Горна част текстил
Междинна подметка Charged Cushioning®
Подметка гума
Drop 8 мм
Тегло 238 g
Технологии EVA, CHARDED CUSHIONING
Цвят черно, светло-зелено

Използвани технологии

EVA

Материал с пори в структурата, който се отличава с изумително лекото си тегло и уникалните омекотяващи свойства. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Най-разпространеният материал за междинни подметки.

CHARDED CUSHIONING

Уникален слой от пяна, която осигурява пестене на енергията с всяка крачка. При ходене омекотява всяка стъпка и абсорбира енергията, която използва веднага при оттласкването.

Оценка

0

/5
Обща оценка
без оценка
0 оценка
0
0
0
0
0

Само регистрираните клиенти могат да дават оценка.

Дискусия

Попитай ни, с удоволствие ще ти помогнем

Напиши нов коментар

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари в дискусията.


Как да изберем размер

Изборът на правилен размер е изключително важен при обувките за бягане. Ако щракнете върху даден размер, в надписа над размерите ще го видите пресметнат в други размери. Размерите могат да бъдат различни при различните производители. За съжаление не съществува таблица, която да отговаря на всички размери. 
Препоръчваме Ви да използвате размерите CM, които при марката Under Armour показват ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДЪЛЖИНА НА ХОДИЛОТО в сантиметри за даден размер. Тези размери могат да са различни в зависимост от моделите. 

В случай че премерите дължината на ходилото си и резултатът е 25,5 см, тогава е подходящо да изберете размер 40 EU, за да имате малко повече място.

 

КАК ДА ПРЕМЕРИМ ХОДИЛОТО 

 

  
 

От какво се нуждаете:

 • Използвайте кутия от обувки или стена с прав ъгъл - 90°.
 • Вземете лист хартия/картон, линия и молив.

 

Как да премерите?

 • Проверете, дали носите същите чорапи, които ще носите най-често с обувките.
 • Стъпете с правилните чорапи върху листа хартия така, че външната страна на ходилото да е опряна в стената или стъпете в празна кутия от обувки така, че петата да е притисната към задната стена на кутията.
 • След това сложете линия и нарисувайте черта с молив пред най-дългия си пръст.
 • Премерете разстоянието (дължината) до чертата, която сте нарисували.
 • Изберете отговарящия размер.

 

Внимание! Винаги премервайте и двата крака, защото в повечето случаи дължината им е различна. Изберете размер според по-дългото ходило.