Under Armour W HOVR SONIC 4

Дамски маратонки за бягане

(107667)

без оценка
оценка: 0

Описание

Under Armour W HOVR SONIC 4

Дамските маратонки за бягане Under Armour W HOVR SONIC 4 предлагат възможност за свързване с оригиналното приложение UA MAPMYRUN™, където се следят и анализират всички параметри на бяганията и дава възможност за подобряване на постиженията. Компресиращата мрежа Energy Web и материала от пяната UA HOVR™ помагат при омекотяването и бързото възвръщане на енергията в подметката на всяка крачка. Леката горна част е от мрежа за максимална проветривост. Езика е прикрепен в обувката със специални еластични крилца, което прави обувките здрави и много удобни на краката. Еднородната конструкция на петата е допълнена с TPU подплънката, което предлага по-добра стабилност и подкрепа. Изваждащата стелка се оформя от ходилата и предлага отлично омекотяване и целодневен комфорт. Леката оформена гума в предните части на подметката и голямата устойчивост на гумата под петата помагат за абсорбирането на силите при стъпване.
 • UA HOVR ™ предлага " “нулева гравитация”за възвръщане на енергията в подметката и омекотява стъпките.Екстремната подкрепа на петата дава максимална стабилност и подкрепа при ходене.изваждаща се стелка

Характеристика

Код на продукта 107667
Код на доставчик 3023559-600
Горна част компресираща мрежа (Energy Web)
Междинна подметка UA HOVR ™
Подметка гума
Drop 8 мм
Настилка шосета
Използване дълги разстояния
Степен на омекотяване на натиска висока
Начин на стъпванe неутрален
Свод нормален
Водоустойчивост не
Технологии UA HOVR™, UA Record Sensor™
Цвят цвят сьомга, оранжево

Използвани технологии

UA HOVR™

ЧУВСТО ЗА НУЛЕВА ГРАВИТАЦИЯ + ВЪЗВРЪЩАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА Системата UA HOVR™ е идеалната комбинация от омекотяващи материали, елементи, възвръщане на енергията и дълготраен живот. Hovr запазва ...

UA Record Sensor™

Вграденият Bluetooh сензор в обувките UA Record Sensor™ се свързва безжично с приложението UA MapMyRun и предава данни за бягането, темпото, честота и дължината на крачките. Благодарение на този ...

Оценки

0

/5
Обща оценка
без оценка
0 оценка
0
0
0
0
0

Само регистрираните клиенти могат да дават оценка.

Дискусия

Попитай ни, с удоволствие ще ти помогнем

Напиши нов коментар

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари в дискусията.


Как да изберем размер

Изборът на правилен размер е изключително важен при обувките за бягане. Ако щракнете върху даден размер, в надписа над размерите ще го видите пресметнат в други размери. Размерите могат да бъдат различни при различните производители. За съжаление не съществува таблица, която да отговаря на всички размери. 
Препоръчваме Ви да използвате размерите CM, които при марката Under Armour показват ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДЪЛЖИНА НА ХОДИЛОТО в сантиметри за даден размер. Тези размери могат да са различни в зависимост от моделите. 

В случай че премерите дължината на ходилото си и резултатът е 25,5 см, тогава е подходящо да изберете размер 40 EU, за да имате малко повече място.

 

КАК ДА ПРЕМЕРИМ ХОДИЛОТО 

 

  
 

От какво се нуждаете:

 • Използвайте кутия от обувки или стена с прав ъгъл - 90°.
 • Вземете лист хартия/картон, линия и молив.

 

Как да премерите?

 • Проверете, дали носите същите чорапи, които ще носите най-често с обувките.
 • Стъпете с правилните чорапи върху листа хартия така, че външната страна на ходилото да е опряна в стената или стъпете в празна кутия от обувки така, че петата да е притисната към задната стена на кутията.
 • След това сложете линия и нарисувайте черта с молив пред най-дългия си пръст.
 • Премерете разстоянието (дължината) до чертата, която сте нарисували.
 • Изберете отговарящия размер.

 

Внимание! Винаги премервайте и двата крака, защото в повечето случаи дължината им е различна. Изберете размер според по-дългото ходило.

Подобни продукти

Добави в списъка
Добави в списъка
Добави в списъка
319,90 лв.(32%) 214,99 лв.
Добави в списъка
304,90 лв.(37%) 189,99 лв.
Добави в списъка
259,90 лв.(1%) 254,99 лв.
Добави в списъка
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6