Закупена стока в онлайн магазина:

  1. Приготви си два важни документа - фактурата и разпечатания и попълнен Формуляр за отказ от стока. Ще намериш необходимите данни за попълването му във фактурата. Моля, сложи и двата документа в пратката заедно с продукта, който желаеш да върнеш.
  2. Препоръчваме изпращането на продуктите в оригиналната им опаковка. Необходимо е те да не са били употребявани, да не са повредени (важи и за аксесоарите им) и да са в състояние, което ги прави годни за продажба.
  3. Опаковай добре стоката, за да не се повреди по време на транспорта.
  4. Изпрати пратката по куриерската компания Speedy. Транспортните разходи за връщане на продукт/и са за сметка на клиента. Пратки изпратени с наложен платеж няма да бъдат приети. Запази си номера на пратката и документа за разплащане.

Sportisimo

бул. Ботевградско шосе 525

1839 София

  1. Обработването на изискването за връщане на стока може да отнеме до 4 седмици. След като получим стоката и всички необходими документи, ще възстановим средствата в банковата ти сметка до 14 дни. Моля, напиши ни номера на банковата си сметка (IBAN), ако си избрал/а наложен платеж при закупуването на стоката.