Закупена стока в онлайн магазина:

  1. Приготви си два важни документа - фактурата и разпечатания и попълнен Формуляр за отказ от стока. Ще намериш необходимите данни за попълването му във фактурата. Моля, сложи и двата документа в пратката заедно с продукта, който желаеш да върнеш.
  2. Препоръчваме изпращането на продуктите в оригиналната им опаковка. Необходимо е те да не са били употребявани, да не са повредени (важи и за аксесоарите им) и да са в състояние, което ги прави годни за продажба.
  3. Опаковай добре стоката, за да не се повреди по време на транспорта.
  4. Изпрати пратката по куриерската компания Спиди. Куриерската услуга за връщане на продукта е за сметка на потребителя. Пратки изпратени към нас без платен транспорт няма да бъдат приети. Запази си номера на пратката и документа за разплащане.

Sportisimo

бул. Ботевградско шосе 525

1839 София

  1. Обработването на изискването за връщане на стока може да отнеме до 4 седмици. След като получим стоката и всички необходими документи, ще възстановим средствата в банковата ти сметка до 14 дни. Моля, напиши ни номера на банковата си сметка (IBAN), ако си избрал/а наложен платеж при закупуването на стоката.
ВАЖНО: Показаният адрес за контакт е адресът, на който се събират върнатите пратки. Оттук пратките се изпращат обратно в Чехия, където се обработват от отдела който се занимава с връщане и рекламация. След получаване на пратката от този отдел в Чехия, ще получите информация по имейл.