Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
20x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Wish

Wish XTREME LIGHT 006

Бадминтонова ракета Код: 6311026101
Цвят синьо (синьо / светлоотразителен неон / бяло)
Размер os
Наличност в магазин
74,90 лв.
Недостъпно в онлайн магазина Резервирай
Недостъпно в онлайн магазина

Стоката не може да бъде резервирана, защото не е налична в онлайн магазина ни. Можете обаче да я резервирате в някой от магазините, където е налична.

Стоката не може да бъде преместена или изпратена.

Резервирай в магазин
Описание
Бадминтоновата ракета WISH XTREME LIGHT 006 е олекотена и изработена  изцяло от графит. Благодарение на модерните технологии използвани ...
Описание

Wish XTREME LIGHT 006

Бадминтоновата ракета WISH XTREME LIGHT 006 е олекотена и изработена  изцяло от графит. Благодарение на модерните технологии използвани в тази хилка  е подходяща както за начинаещи , така и за напреднали. 
Хилката е предназначена за леко напреднали и напреднали играчи с технически стил. Средно дългата дръжка (4/5) и равномерно разпределената тежест (3/5) гарантират , че ракетата е добре контролируема и едновременно точна в ударите. Ниското и тегло (78г) дава възможност за бързо управление на ракета и бързина на ударите, като вибрации при такива тежест са минимални. Light 006 не натоварва рамото на играча и помага за овладяването на точните технически удари.
Кордажа WBS 500 предлага отлична здравина и добър контрол на удара. 

Предназначена е за техническа игра с твърдо завършване. Ракетата се предлага с големина на грипа G3, с качествения грип PU и подплатената опаковка на цялата ракета.

WISH е традиционната марка специализираща се на изработка на бадминтонови ракети от 1986г. Благодарение на новите технологии постоянно се подобряват качествата на ракетите,  за това от тази марка ракети, е избирана не само от състезатели , но и начинаещи в този спорт.

  • Extreme Light - Материалът карбон- графит и новите технологии, дават възможност за изработка на невероятно леки ракети с отлични качества при игра.Ниското тегло, дава възможност за бързо манипулация с ракетата и бързи удари , а вибрациите при такава тежест са минимални
  • Light 006 не натоварва рамото на играча и помага за овладяването на точните технически удари.Aerodynamic - С използване на принципа на аеродинамиката при осмоъгълника и шестоъгълника , дава по-малко съпротивление на въздуха, а контрола и много лесен. Isodynamic - Хилката има изодинамична форма на главата и има с 32% по-голям í sweet spot от стандартната форма
  • На играча се дава възможност за добър контрол над удара в случай, че не топката не се удари в главата. препоръчителен кордаж Main: 10,5-12 кг / Cross: 11,5-12,5 кг

Характеристика

Материал
High Modulus Graphite + 30T Hot Melt Graphite
Баланс
на средата 3/5
Кордаж
Да , WISH WBS 500 оптическо жълто (0,68 мм), изработени в Японско
Твърдост на рамката
еластична 4/5
Размер на дръжката
Wish G3
Дължина
67.5 cm
Код на продукта
6311026101
Код на доставчик
1303
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 20
Оценки
Как да изберем размер на грифа
Как да изберем размер на грифа
За марката
Wish