Compressport R2V2

Компресни наколенки (1379000661)

без оценка
оценка: 0

Описание

Compressport R2V2

Компресиращите наколенки за прасци Compressport R2V2 са един от най-интересните продукти от швейцарската марка COMPRESSPORT. Подобряват кръвния поток във вените като по време на тренировка, така и след нея. Регенерират мускулите.
Модела е с новата 3D тъкан , която предлага по-голяма защита на глезена и Ахилесовото сухожилие. Помагат за вертикалната разтегливост, което дава комфорт при носене. Специалната лента- “език” елиминира ударите около глезена.
Компресиращите наколенки комплектно пристягат цяла група мускули, като по този начин намаляват тяхното движение , за да не се образуват наранявания и крампи. Благодарение на пристягането и стесняването в долната част се подобрява кръвния поток , което води до бързото снабдяване с кислород и детоксикация.
Компресиращите наколенки могат да се облекат много преди започване на тренировката (състезанието) и да почустваш техните положителни качества на тялото. Триатлонистите ги използват дори когато плуват, защото не ограничават движенията. По време на тренировка дори няма ги усещаш, благодарение на тяхната гладка и безшевна материя.
Предлагат отлична компресия,положително влияние на организма и регенериране на мускулите. Предпочитани са от спортисти, защото това им позволява бързо възстановяване и връщане на тренировка.

  • постоянна стабилност
  • подобрява регенерацията и кръвния поток
  • K-протекцията елиминира движението на мускулите в областта около капачката
  • намаляват движенията на мускулите

Характеристика

Артикулен номер 1379000661
Код на продукта SU00002B-990
Материал 65 % полиамид, 35 % еластан

Оценка

0

/5
Обща оценка
без оценка
0 оценка
0
0
0
0
0

Само регистрираните клиенти могат да дават оценка.

Влез в акаунта

Дискусия

Попитай ни, с удоволствие ще ти помогнем

Напиши нов коментар

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари в дискусията.


Влез в акаунта

Връщане и смяна

Опция "преглед и тест", преди заплащане на поръчката, не предлагаме.

Не сте сигурни как да постъпите в случай че се наложи да върнете, смените или да предявите рекламация на стоката? Тук сме Ви приготвили подробно описание на това как да постъпвате в такива случаи.

výměna zboží                 vrácení zboží              reklamace zboží