Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 8
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Fighter

Fighter FIGHTER BELLY TARGET RETRO

Кръгла лапа Код: 158838
Цвят кафяво (кафяво / черно / бяло)
Размер os

Налично

От 9.5. до 10.5. при Вас с наш транспорт

Доставка
234,90 лв.
Описание
Fighter FIGHTER BELLY TARGET RETRO е подходяща за трениране на всякакви ритници и удари, както и силови или скоростни тренировки, ...
Описание

Fighter FIGHTER BELLY TARGET RETRO

Fighter FIGHTER BELLY TARGET RETRO е подходяща за трениране на всякакви ритници и удари, както и силови или скоростни тренировки, благодарение на опростеното си дизайнерско решение и здравината на използваните материали. Здравият калъф от синтетична кожа е устойчив на всякакви натоварвания.

Двете странични дръжки правят лапите Fighter Belly Target подходящи за всякакви тренировки. Без значение дали се тренира сила, техника или скорост - с кръглата лапа Belly Target няма да имаш ограничения в тренировъчни цели.

Двете странични дръжки са пришити с подсилени шевове към устойчивото на разкъсване покритие от синтетична кожа. Ръкохватките дават възможност за бърза промяна и правят тренировката по-разнообразна за спортисти от всякакви нива. Лапата Belly Target е отлично разработена от отлично доказалата се марка Fighter.

Синтетичната кожа е устойчива на много натоварвания, фината повърхност дава възможност да се тренира без ръкавици. Предлага отлична устойчивост на ударите, благодарение на ядрото от мемори пяна. Мемори пяната имитира удари в корема на противника. Намалява риска от наранявания по време на тренировки на бойни изкуства.

  • сърцевината ѝ е от мемори пяна
  • изключително здрава изработка
  • изделие с голяма дълготрайност
  • лесна за измиване повърхност
  • всички използвани материали са произведени в Европа
  • изработена в Чешката република

Характеристика

Дебелина
20 см
Тегло
3000 kg
Диаметър
50 cm
Код на продукта
158838
Код на доставчик
FBSH-01
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
Fighter